Šmoulové 3D

60%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
4
Budu dělat, že jsem to nikdy neviděl a zachovám si vzpomínku na animované Šmouly, kteří měli své kouzlo.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Nikdo tu nečekal Oscarovku. Já byl dobře překvapen a jako strýc tohle budu rozhodně pouštět radši než třeba Loveckou sezónu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Šmoulové v New Yorku? Podivné spojení. Co mě v tomto filmu nepotěšilo, je nedostatek humor. Vtipné to bylo, ale je zde málo humorných scének. Děj je takový přízemní a slabý. Animace byla celkem povedená. Gargamel má super vizáž a Azrael mě bavil svými grymasami.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Na 30. výročie jedného z najznámejších seriálov histórie pristál v kinách jeho vysokorozpočtová napodobenina, ktorá okrem postáv a prostredia nemá s predlohou nič spoločné. "Tá" pravá psychika a osobnosť postáv sa veľmi rýchlo po vlne nostalgie vytratila a ostal len nudný film, ktorý pre diváka staršieho ako 10 rokov poslúži len ako jednohubka. Hlavný dôvod, prečo tento film vznikol je, aby sa zarobilo na 3D, a aby rodičia detí zacólovali, čo najviac...
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Mnohem zajímavější by to bylo, kdyby ty modrý krysy někdo zašlápl.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
7
Šmoulové jsou zpět a chtějí ovládnout celý svět! Kombinace animáku a hraného filmu. Modráskové jsou roztomilí a k popukání, nejvíc bavil mrzout a šmoula vypravěč. Co se týče herců - Neil Patrick Harris dobrá volba! "Zbožňuju, když se dramaticky nořím z kouře." Herecký představitel Gargamela je přesně podle předlohy a Sofía Vergara je taková ta sexy mrcha a skvěle tam zapadá. Modráskové miluji, film bavil a všechno dopadlo naprosto šmoulózně. - 70%.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Na seriál to nemá ani za nic ale zas tak špatný to nebylo. Typická blbůstka pro děti. A animovaný šmoulové nejsou vůbec špatně udělaný. Škoda, že to je film udělanej jenom pro výdělek a né jako pocta těm pravejm šmoulům. Ale jak řikám nebylo to uplně špatný. 60%
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Velké překvapení. Nakonec vcelku vydařený film s několika zábavnými situacemi a nevtíravým humorem. Ač Šmoulové nedosahují kvalit 4* jsou podle mě vydařeným snímkem v žánru rodinných filmů. (60%)
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Pro kategorii dětí do šesti let je to v pořádku, starší to asi taky ještě "pochopí", ale je to zase made in USA se vším všudy, stále stejný scenář a hra na jistotu
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
6
Překvapivě velmi snesitelný a decentně zábavný dětský film, který dokonce reflektuje i nesmyslnost šmoulího světa a otravnost jejich existence.