Piraňa 3D

60%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Tohle je přesně poloha,která Ajovi sedí. Piraňa je stupidní blbina s fajn herci a trochou gore scén. Nikdy jsem nepatřil mezi fandy takových filmů,ale původní film beru za určitou nostalgii,takže jsem k němu shovívavý. Zde ovšem není nic by mne nějak extra bavilo. Těch krvavých scén kde pobíhají lidé bez části končetin zas tolik není a většina scén se navíc odehrává pod vodou,takže jde vidět kulový. Piraně navíc působí dost odfláknutě. Film tak ve výsledku působí lepé jako komedie než horor.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Slibný začátek, když jsem ale viděl stovky bavících se polonahých studentů a teenagerů, věděl jsem ,že tato polovina filmu mě bavit nebude. Nakonec jsem se dočkal i krásných ženských těl, když ale začaly být okousané úplně všude, měnilo se to ve zhnusení. Efekty na vysoké úrovni. Piraně byly opravdu brutální a celý film je až nechutně krvavý. Je to někde za hranou stravitelnosti, přesto oceňuji tento přepálený krvák šedesáti procenty.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Aja asi tušil, že tady jeho horrorové trademarky moc nezaberou a tak nám naservíroval hlavně prvotřídní zábavu plnou kozatých slečen a roztomilých digitálních rybiček. Útok piraní na omladinu v zátoce byl prvotřídní. 8/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Pro mě Ajův krok zpátky, protože z progresivního zajímavýho filmaře plnýho nápadů přišel s tímto béčkem, jehož jediným plusem jsou slavní herci v epizodních rolích, kteří si své čurdy užívají. Násilná exploatační komedie mohla být asi sranda natáčet, ale dívat se na to je o poznání horší.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Tak tohle byla vážně jízda, jak se patří. Aja mě opět doslova sestřelil návalem neskutečné brutality a nehorázné béčkovosti, která je ale v tomto případě tak zábavná a delikátní, že mi srdce doslova plesalo radostí. Po úvodní scéně s Dreyfussem jsem čekal nějakou digitální příšernost, jenže zbytek filmu mě dokonale uspokojil nejen z pohledu fanouška béčkových remaků, ale hlavně jako zástupce mužské části publika, který nějakou tu nahotinku mile rád toleruje. K tomu navíc nevídaně pestré herecké obsazení od vědátora Christophera Lloyda, šerifa Rhamese až po tisíce spoře oděných studentek a pornohvězdu Giannu Michaels, kterou jsem sice neidentifikoval, ale kdo by měl také poznat každou kozu a bobra, co se namane. A samozřejmě krvelačné prehistorické piraně, které masakrují všechny části těla, na které dosáhnou. Po atmosféře sice nejsou ani stopy a postavy nepatří zrovna k těm, kvůli kterým by si divák zuřivě mačkal palce na rukou, ale tuna bizarního nadhledu a stovky litrů krve vše bohatě vynahradí a nuda je to poslední slovo, na které obklopeni sáčky na blití pomyslíte. Klidně více takových filmů, kina to potřebují jako sůl..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Obsah tohoto filmu lze shrnout asi takto; hodně koz a ryb. Umělé krve bylo dost, krvavé lázně dostatek a hudební doprovod solidní, ale film byl natočen snad jen na efekt 3D. Ničím zvlášť nevyniká a točí se jen kolem ryb a oslavy. Je pravda že jde o solidní remake. Co jsem však nepochopil bylo, jak je možné pod vodou mluvit?
  • hudba
  • akce
  • děj
  • scénář
headhunter
headhunter
10 287 bodů
6.5
Moc povedený gore (sem tam i k popukání - O´Connell), hóoodně silikóoonu, O´Connell si svou roli nádherně užíval a Eli už neví, jak by nejlépe umřel (v dobdrém slova smyslu). Fuckt dobrá zábava, ale žádnou intelektuálštinu opravdu nečekejte. Hodně dobré B-ečko!*
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Nejsem velký příznivce hororů a lehkomyslných kravin, ale tahle mě bavila. Aja rozdá karty bravurně a pak už s nimi jen rozpoutá chaos a to ve velkém stylu. Jen škoda, že Piraňa je chvílemi občas až moc digitální, což ovšem souvisí s nízkým rozpočtem. Stejně jde ale o opravdu skvělou podívanou, u které nemusíte přemýšlet a dobře se pobavíte. PS: Aja se vyhýbá jump scareům, ale jeden si pro vás celou dobu šetří a ten mě dostal.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
troooska pomalsi rozjazd, ale ked uz sa to riadne rozbehne clovek sa nema sancu nudit. paradne gore efekty (to ajovi vzdy islo) a kopa napadov ako odprevadit na onen svet bezvyznamne maso. skvela jednohubka ktora sa iste zaradi do kolekcie filmov z ktorych budem svojim priatelom pustat sceny ktore ma neskutocne bavia (a ze ich tam je dost)!
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8.5
Distribuční zvrhlost - jeden z nejbrutálnějších hororů posledních let uváděn do kin s dabingem. Pekelný kruh se uzavřel. Naštěstí není dabing z nejblbějších, takže nezabíjí zběsilou jízdu plnou žravých rybiček a sympatických hrdinů, kterým to myslí, což je v tomhle žánru velmi vzácné. Stejně tak je nevídaná Ajova schopnost skloubit lascivní s opravdu strašidelným. Málokterý film dokáže současně způsobit erekci i akutní zvracení. Škoda, že to nešlo do českých kin v létě - k vodě by mě nikdo ani bagrem nedostal. Jedna z nejlepších předělávek vůbec a zcela bez debat jeden z nejpovedenějších "monster" hororů dekády. Pokud pokračovaní, jedině "made in Aja"!