Věc: Počátek

65%
Věc: Počátek
Plakát traileru

Objev mimozemské lodě poblíž výzkumného pracoviště na Antarktidě způsobí roztržku mezi mladou vědkyní Kate Lloydovou a jejím nadřízeným Sanderem Halvorsonem. Zatímco Halvorson trvá na svém výzkumu, Kate se spojí s pilotem Samem Carterem, aby společně cizí formu života našli a zničili.




Recenze: Věc: Počátek

Kinobox.cz
65%

Možná, že právě lidé neznalí staré verze budou z filmu nejvíce nadšeni. Její fanoušci si ale zase na druhou stranu více vychutnají navazující závěrečnou scénu.


xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Absence praktických efektů z toho dělá hodně nepraktický film.
ballrog
ballrog
21 454 bodů
9
Výborný sci-fi, výbornej horror, v rámci žánru ukázkový napojení na původní snímek, fajn namíchný herci (původně mluvící seveřani nikdy nezklamou). Pro mě zajímavej i příběh, triky potom přesně takový, jaký maji v roce výroby bejt, a pokud něco někde ujelo, potom si toho bez opakování stejně nikdo nevšimne.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Když si vezmu jak dopadají remaky kultovních vyvražďovaček, tak The Thing je velice slušná pocta 80.kové legendě. Sice nemá Kurta Russella - toho mi ale dost připomínál Joel Edgerton a i ta atmosféra na mě nepůsobila tak jako u staršího bratříčka, ale i přesto se tady našlo pár scén, které opravdu stojí za to. A ten úplný závěr byl hodně povedený...6/10


Dodatečné informace

Původní název:
The Thing (více)
  • Japonsko Věc: Počátek
  • Japonsko The Thing
Premiéra v ČR:
8. 12. 2011
Distributor:
EEAP
Země původu:
Japonsko, Kanada, USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
31,51 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Věc: Počátek


Podobné