Kocour v botách

67%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Slušný spin-off,který nadále rozvíjí Shrekovský vesmír. Setkáváme se zde s postavou Kocoura ještě v době než se potkal se Shrekem. Čekal jsem to přece jen o dost lepší. Samotný námět mne moc nechytil a přišlo mi to více dětinské než samotné díly Shreka.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
CGI animovaný dobrodružný příběh o kocourovi coby psanci kdesi v Mexiku je zajímavý nápad. Má to atmosféru a styl. Už chybí jen samotný Zorro. Animace již nemá čím překvapit. Polemizovat by se dalo nad akčními scénami, které přijdou na dětského diváka dost rychlé. Jinak si snímek drží své vypravěčské tempo, je plný nápadů a zajímavých gagů. Má rozumnou stopáž, takže se nic zbytečně nenatahuje a vyvarovává se od nelogičností. Snad jen to vajíčko se nějak jeví nepochopitelně. To skutečně nesedlo. Nápad dát jedné postavě ze Shreka vlastní film se však vydařil. A čert vem, že za ním zaostává.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Veskrze nudné. A tolik sexuálních dvojsmyslů ve filmu pro děti? To je i odporné... Humor Shreka naštěstí bez Shreka, ale zároveň bez čehokoli.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Pár odkazů rozhodně fain, sem tam nějaký vtípek taky zazní, ale jinak je Puss in Boots překvapivě nudnou záležitostí._ok - napodruhé o poznání lepší. 5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Kocour v botách je nenáročná zábava pro malé diváky, která je psaná tak, aby se u ní pobavili i starší diváci, respektive jejich rodiče. A je to psáno velmi chytře, protože film je parodií na filmy pro dospělé v rozmezích let 1995-6. Naleznete tam citace z Desperada a velkou radost bude mít jistě i John Ottman, protože věřte nebo ne, Kocour v botách má v některých pasážích doslova stejnou střihovou skladbu jako Obvyklí podezřelí Bryana Singera. I když se mi film celkově líbil, přišlo mi jeho tempo poněkud nevyvážené, po velmi vtipném a strhujícím začátku, přišly na řadu retrospektivní scény, které jsem místy příliš nechápal. Animátoři však odvedli opravdu skvělou práci a zachraňují co se dá. Závěrečné finále, kdy dojde na Zorra a ohromnou kačenu ála Krotitelé duchů se sice budete smát, ale možná přitom budete i nevěřícně kroutit hlavou.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Kocour v botách se vrací ve vlastním filmu který je stejně zábavný jako všechny filmy o Shrekovi. Příběh je na Shrekovy standardy velice dobrý a animace opravdu nezklamala. Zajímavý příspěvek v tomto filmu k tomuto univerzu jsou taneční scény. FIlmy má navíc dojemné scény a když jsem jako devítiletý chlapec seděl v tom kině tak dlouho jsem se nad žádným animákem nedojal.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Sice podobný příběh je už okoukaný, ale vtip a humor byl vkusný a nepřeháněl. Jde o odlehčený animák a velice dobře se u sledování relaxuje. Nejde sice o žádnou bombu, ale o přiměřeně vtipný film o kocourovi v botách.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6.5
Pěkná, nenáročná 3D oddychovka, která pobaví děti i dospělé.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6.5
Lehký nadprůměr posledních animovaných filmů...
kubas369
4 086 bodů
6
Zabavný průměr který lze z podobnýho materiálu čekat, překvapením je ale ne zrovna pohádková hlavní linie filmu o pomstě. Stejně tak dost nepohádkový konec. Takže nakonec osamocený kocour bez svých kamarádů Oslíka a Shreka u mě docela obstál ale žádnej zázrak to také není.