Upírův pomocník

57%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Upírův pomocník je skvělá záležitost ve které zazářil mistr vedlejších rolí John C. Reilly. Tuhle roli si podle mě zasloužil za všechny ty předešlé roličky a pak za tu skvělou velkou roli v Bratři z donucení. Ta mu podle mne otevřela dveře k tomu snímku. Ukázal totiž jak obrovský komediální talent se v něm skrývá. Nechybí zde napětí ani humor. Takový pěkný horůrek pro mladší diváky.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
5
Není to natočeno po vizuální stránce špatně, ale přesto se nemohu zbavit dojmu, že tomu chybí něco, co by upoutalo pozornost. Dějová stránka se místy dosti vleče a atmosféra dějství tím dostává značně vale. Dramatizace, napětí či nějaká akce tomu prostě chybí a tak únava během sledování a nezájem o tento film se dostaví velice rychle. Snímek je sice určen pro mladé diváky, ale řekl bych, že tohle je moc ze sedadel nenadzvedne.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Upírova pomocníka můžete nesnášet. Aby vás na diskuzních fórech internetu brali vážně, možná ho dokonce musíte nesnášet. Je to jednoduché, je to snadné a je to pochopitelné, protože na tomhle filmu se chyby hledat nemusí - jsou vám naservírovány na stříbrném podnosu. To ale nic nemění na tom, že v něm něco je. Něco, za co ho v koutku duše můžete mít docela rádi, i když o tom zřejmě nikomu neřeknete. PS: Už jen to, že John C. Reilly hraje uvěřitelně roli upírského mastera je chválihodné.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Nádherná pohádka s klasickým příběhem. Neurazí a skvěle pobaví. Jde o vyšší střední třídu.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Další z filmů, který se na upírskou tématiku dívá rozdílným způsobem, než v klasických upírských filmech. Ovšem v tomto případě jde alespoň o zábavnej snímek, narozdíl od často srovnávaného Stmívání. Navíc v tomto případě kombinace hororu, romantiky a především komediálních prvků skvěle vychází. Škoda jen průměrného hereckého obsazení a taktéž průměrného režiséra, který by to dokázal natočit lépe, Weitz to natočil, jako kdyby se jednalo o pilot k novému seriálu, škoda, možná bych dal i plný počet, protože jde o velmi zábavnou zálěžitost.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
2
Nuda ve všech ohledech. Nikdy bych takovýhle patos nikomu nedoporučil. Celých 104 minut máte pocit, že skutečná délka je nejméně jednou tolik. Odpad! nedávám jen proto, že i přes otřesnou nudu není tohle film který by si ho vyloženě zasloužil. 15%
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Na film sem se těšil už před uvedením apak v den premiery najednou v kench neni atak sem se podíval na recenze v zahraničí a ty byli dost špatné ale když sem se podíval na film na DVD tak strašné to není spíš na opak mne se film líbý svou atmosferou knihy sice jsou temnejší ale soundtrack je skvělý a John c. Reilly je parádní.
Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10
Pájos
Pájos
928 bodů
7
Netuším jaká je šance že vás zaujme Upírův Pomocník. Spíš ho odsoudíte, ale za mě 7/10
  • John C. Reilly
JayJay
JayJay
163 bodů
1.5
Jak už to tak bývá, když si přečtu knihu a pak se podívám na film, který je "podle ní", film byl o mnoho ochuzen. Doporučuji každému raději si přečíst knížky Darrena Shana a na film se vůbec nedívat, nebudete o nic ochuzeni, ba naopak, ušetříte si ohromné zklamání z ubohosti filmu oproti předloze ... Prostě ... Snad by bylo lepší vůbec nenatáčet filmy podle knih ... (Možná existují i vyjímky, ovšem zatím jsem žádnou neobjevil ...)