Zase ona!

51%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
3.5
Americká slátanina, která mi nic nepřinesla. Jamie Lee Curtis umí zahrát, ale tady se nebylo čeho chytit. Plochý předvídatelný scénář, nulový humor, nulový děj. Tohle není dobré ani jako kulisa k jiné činnosti. Nechápu, proč nám toto neustále naše televizní stanice servírují, když je natočeno tolik skvělých filmů, které nedostávají prostor téměř vůbec.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Pokud se zasmějete 3x, bude to maximum. Tenhle pokus o komedii bohužel nevyšel. I když to teda stejně nijak nadějně nevypadalo. Spousty trapných situací u kterých se nesmějete, ale naopak se cítíte trapně vy. Musim ovšem dodat, že jsou i horší "komedie" 31%.
bidlobox
3 802 bodů
4.5
Zase? Zase ona?
Evah
Evah
2 105 bodů
5
Typický film pro teenagery, nenazvala bych to ani komedií ani romantickým filmem. Hlavní hrdinka je holka, kterou na střední šikanovali a nyní žije fajn život, její bratr si však začal právě s holkou, která se k ní chovala nejhůř, tedy se Mornie snaží svatbě zabránit. Chová se kvůli tomu docela bezohledně a hloupě, jde vidět, že se přes pubertu ještě nepřenesla, ale chápu, že to v tomto typu filmu je potřeba, aby byla nějaká zápletka.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
5.5
Jaká dcera, taková matka. Jaká matka, taková babička. Další ze série "filmů na žehlení". Pokud něco prošvihnete, vůbec nic se neděje. To mám celkem ráda na těchto filmech, můžete u nich dělat cokoliv a stejně vám neuteče nic podstatného. Zpříjemnění například u psaní seminárky do školy - na drama se dívat nemůžete, buď nic nenapíšete, nebo přijdete o dost podstatné části filmu, a to se zde stát nemůže :).
sari.jurikova
104 bodů
5.5
průměrná, místy až trapná komedie, u které se ale člověk zasměje