Návrat do Silent Hill 3D

49%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Film mě upoutal jen tak, tak. To je ale špatné znamení. Je to už slabší odvárek. Sice jsem se nenudil, ale něco tu chybělo. Atmosféra se pomalu už skoro vytratila tak jsem si alespoň vychutnal ty oblůdky co se ve filmu objeví. Taky souboj Pyramid Heada byl celkem koukatelný, ale krátký.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
2
Příspěvek obsahuje spoiler!
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
První díl je taková malá srdeční záležitost. Z dvojky jsem v rozpacích. Je tu řada milých detailů, které naznačují, že chtěl Bassett vytvořit důstojné pokračování. Nohy mu ale podrazilo 3D a nízký rozpočet. Je tu podobný efekt, jako v RE4ce - příliš často je patrné, že postavy v daném místě nejsou a vše je doklíčované (nejvíce to asi zamrzí v samotných ulicích Silent Hillu). Děj je hrozně zmatený a noví hrdinové, při maximální míře tolerance, nezajímaví. Ale pořád je z toho chvílemi cítit Silent Hill, to tvůrcům upřít nemůžu. Ale minimálně. Být tohle první díl, byl bych možná shovívavější. Ale coby "pokračování nejlepší herní adaptace vůbec" logicky nemůžu jít nad 40%. Tím bych jedničce plivl do tváře a předloze také. Nenadšených 40%.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
5
Silent Hill: Revelation 3D (2012) / Nemyslím si že sa jedná o vyslovene zlý film ale vidím že kvalita šla dole. Naozaj smiešny a stupídny film ale miestami celkom zaujímavý ale aj cez to všetko som si to aj "užil" keďže som sa filmu viac smial ako sa pri ňom bál. Nápady tu nedávajú zmysel a záverečný súboj v horore som dlho nevidel ale aj tak bol doslova hrozný. Záporná postava prvého filmu sa premení zrazu na dobrú a bojuje zo zápornou postavou z tohto filmu. HODNOTENIE: 5/10
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
První film byl skvělej dvojka ujde ale spíše sklamání nesypatická hrdinka hloupé znovu obsazení Seana Beana.Příběh totálně zmatený a eště zmatenější konec a na filmu se samozřejmě podepsal i nízký rozpočet a 3D také za nic nestojí film mohl být lepší a to hodně.
pantak
pantak
3 367 bodů
5
Kdyby film nebyl ve 3D tak by bylo moje hodnocení vyšší.
mattesak
1 205 bodů
6
Jakožto fanoušek PC verze jsem se na pokračování tohoto snímku těšil. O to víc, když jsem po shlédnutí traileru zjistil, že toto pokračování je inspirováno mým nejoblíbenějším dílem série. Pomineme-li jakýsi nový trend natáčení ve 3D, byl jsem natěšen na parádní podívanou. Již začátek mě velmi oslovil. Dokonce i 3D padající popel jsem si užíval. Zábavní park na jedničku, hlavní hrdinka téměř věrna předloze. Bohužel mé nadšení počalo opadávat. Z jinak nadějného filmu se začal stávat typický hororový slaďák. Románek mezi Heather a Vincentem mi lezl krkem a i trapná scéna představování před třídou mohla být v klidu vystřižena. 3D efekty dále spíš jen na obtíž a závěrečný souboj příšer spíše k smíchu. Kladně hodnotím věrnost některých pasáží a monster, avšak příběh mě nepřesvědčil. Dávám spíše slabší průměr 45%.
Korben
Korben
965 bodů
2
No ježiši kriste. Můj oblíbenej film dostal takovejhle potrat jako pokračování.
CarnTheSlayer
CarnTheSlayer
877 bodů
2
VAROVÁNÍ, TENTO KOMENTÁŘ OPĚT MŮŽE OBSAHOVAT MÍRNÉ SPOILERY: Hele já to chápu, bo prostě prachy se hodí a kdo by se občas nechtěl podívat na nějaký ten film ve 3D, jenže tady to je to 3D k hovnu, fakt že jo a ne, na film jsem ve 3D nekoukal, protože ho jednak v kinech nedávají, což je dobře a taky protože jsem se na něho koukal hezky z pohodlí domova na obyčejné obrazovce a ono by se i hodilo zmínit, že jsem se to neobtěžoval dokoukat a v půlce jsem se na to krásně vykašlal, což sice neznamená, že by se na "Návrat do Silent Hill 3D" (hádám, že to 3D v názvu má asi znamenat, že je to sračka) nedalo koukat, jenže on podle všeho popírá jak svoji předlohu v podobě třetí hry, tak i svého předchůdce v podobě prvního filmu, na který má tento druhý navazovat a navíc je to tak strašně tupý, že jsem se rozhodl u toho ten zbytek času neztrácet. Teď přemýšlím, co bych k tomuhle měl vlastně napsat, ty vole. Aby jedno vysvětlili, tak si vytáhnou z prdele druhé. Všude je to kunda sem, kunda tam, jak by řekl Miloš Zeman, akorát tady to místo kund je green screen, který je tu poznat na sto honů. No abych přešel k tomu hlavnímu, tak tvůrcové zřejmě předlohu nepochopili, jelikož tady sází na to, že se divák bude při tom 3Déčku bát těch nechuťáren, přičemž kdybych já měl slabý žaludek, tak se i tak vůbec nebojím a spíš jen hodím šavli a to je zkrátka prostě takový to, že jednu dobu bylo prostě cool chodit na všechno do 3D a všechno je ve 3D cool, přičemž třeba u tohohle filmu to není cool, ale spíš na kůl. Padající useknuté prstíky ve 3D musí být prej cool a scéna jak chlap nějakému jinému chlapovi odřezává kus z břicha musí být ve 3D prej strašně cool jak vůl, ale jak jsem psal, tak mně to nepřipadá cool, ale spíš je mi z toho na ten kůl. Filmu ubližuje taky velice krátká stopáž, přičemž v jedné polovině filmu se prakticky nic nestane a až v té druhé se dostanem do Silent Hillu a právě na začátku cca té druhé poloviny filmu jsem usoudil, že pro mě bude lepší se na to raději vysrat.
HardMovie
HardMovie
475 bodů
5.5
Já bych to tak tvrdě neviděl. První Silent Hill to viděli z rychlíku a hlavně to vykrádá, ale jako hororová jednohubka to funguje. Jen to 3D je úplně na pí.