Paul

73%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Když jste malé dítě a chcete hlavně snít,tak si pustíte E.T Mimozemšťan. Jakmile se z vás stane puberťák,který se chce hlavně bavit u huličských filmů,tak si pustíte Paula. Mottola v tomto filmu opět svedl dohromady mou oblíbenou filmovou dvojku Pegg - Frost a odměnou mi byla výborná komedie,která chce jen pobavit diváka a nic víc.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6.5
Dva exoti a milovníci komiksů potkají na své cestě mimozemšťana a začíná jízda. Nezní to moc zajímavě, ale nakonec je to slušná, potrhlá a zábavná road movité. Je to sice předvídatelné a nechybí dostatek hollywoodského klišé, přesto je to ve výsledku celkem sranda.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
OK, pokud chci devadesátiminutový výplach. KO, když chci originální komedii.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Nečekaně pohodová komedie ze scénaristické dílny Frost&Pegg, kteří ale tady hrají až ty druhé housle a ve většině případů pouze nabíjejí na smeče té nejsympatičtější mimozemské postavě posledních let. Moc lepších komedií zatím letos nevzniklo..8/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Bláznivá vyhulená komedie, která se dá snést díky ústřední dvojici vyzkoušených komediantů. Zdatně jim sekundují komici z SNL, které mám rád, ale kteří toho tady až tak moc nepředvádí. Bohužel celou tu srandu podráží Seth Rogen jako zhulený mimozemšťan, který to zúčastněným docela kazí. Body ale přidávám za ,,ultrabitch" Sigourney Weaver!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Vtipné, povedené i zábavné, ale bez energie. Toto je Britům vlastní. Komedie bez náboje. Mě se ovšem líbil Paul a jeho hlášky a vtípky.
kedl
kedl
6 380 bodů
8
Takhle si přestavuji komedii. Pegg a Frost válí!!
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Na tenhle film mám jenom jednu vzpomínku, a to je z tetovacího salónu, kde mi to pustil místní tatér, když mi tetoval záda. Naštěstí film nebyl moc vtipný, nebo mě to tak rozhodně nepřišlo, takže jsem se párkrát cukl bolestí, ne smíchy.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Tedy ten nápad a děj je tak blbej, až je vážně vtipnej. Dva Britové (no Simon Pegg prostě nemá chybu) se po comic conu rozhodnou navštívit místa spjatá s mimozemšťany, jako je oblast 51 a tak podobně. A narazí na Paula, který vypadá jak vystřižený za všech těch zkazek o ufonech šedivácích unášejících nebohé pozemšťany na své kosmické lodě, kde jim strkají sondy všude, zejména tam, kam slunce nesvítí. Jenže Paul je ve skutečnosti od svého nedobrovolného setrvání na Zemi cílem nespočetných pokusů a tak zdrhne a přidá se k téhle potrhlé lidské dvojici. A je to sympaťák s prořízlou pusou a dostatečnou přímočarostí na to, aby děj svižně odsýpal, když se za touhle trojicí v obytném vozu vydá tajné stíhací komando vlády. A když ještě přiberou do party holku, která do té doby věřila, že Zemi stvořil Bůh před 5 tisíci lety, tak to je vážně veselá jízda. Do té doby, než se na scéně objeví drsoňka Sigourney Weaver - jako já mám fakt ráda, když Ripleyovou obsazují do komediálních sci-fi, jako je třeba Galaxy quest, protože mě baví, jak ona si to už od pohledu hrozně užívá.
kubas369
4 086 bodů
8
Hrozně jsem se těšil protože mám hrozně rád ty dva britský ňoumi bohužel to není tak nějak ono. Vliv toho americkýho prostředí je bohužel pro anglický suchý hůmor asi devastující. Slabší čtyři.