Na tuhle nemám

63%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jay Baruchel je správný looser už od pohledu a do jeho pocitů se tak v pohodě vžije asi každý obyčejný kluk. Díky tomu z "Na tuhle nemám" čiší chvílemi i něco jako uvěřitelnost. I tak se ale snímek nevyhnul spoustě otřepaných klišé jako jsou buranská rodinka, parta více či méně natvrdlých kámošů a trapné scény před dívčinými rodiči (tahle svatá trojice musí být asi v každé méně ambiciozní "teenege" komedii.) 6/10
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
7
Aneb potvrzení, že láska je něco mezi nebem a zemí, co nikdo neví.. Americká komedie o vztahu mezi obyčejným klukem Kirkem, do kterého se asi může svým způsobem vcítit každý divák, a překrásnou holkou Molly v podání božské Alice Eve.. On je šestka, ona je desítka, ale jak se říká nechoď o dvě výš, nebo se z toho zblázníš. A že Kirk bude pořádně na větvi zpochybňujíc nejen sebe, ale postupně úplně všechno.. Zábavná podívaná s pár romantickými prvky, které se po většinou brodí ve spíše jednodušším humoru, aby ale přesně doručila ta poctivá žánrová klišé.. Tak naivní pohádka, až nedělá větší problém se na ni naladit, protože jakoby mezi Kirkem a Molly něco opravdu bylo, a tak to působí docela uvěřitelně. 70%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Tohle je pecka, bavil jsem se. herecké duo mi bylo sympatické. celkový příběh o tom jak nemůžeš mít ženu nebo chlapa co vypadl z nějakého magazínu, prostě žeru.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Molly (Alice Eve mi tady hrozně připomínala Reese Witherspoon, což se asi odráží na mém hodnocení, které by jinak bylo spíš pod průměrem) už má dost "dokonalých" krásných a úspěšných mužů, kteří nepobírají, že ona je ještě krásnější a úspěšnější, a tak si vyhlédne člena letištní ochranky Kirka, což je takový hubený, nesmělý a nezkušený kluk, hodný a slušný a celé by to mohlo fungovat, kdyby on ale nebyl tak zakomplexovaný, že si nemůžu pomoct, ale v reálu by to fakt asi nešlo a každou Molly (kterou by napadlo s někým takovým chodit) by to asi brzy omrzelo. Nenadchlo, neurazilo.
kubas369
4 086 bodů
8
Sice cukrovej nesmysl ale jinak žádnej problém.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
Velmi povedená a příjemná romantická komedie, jejímž úhelným kamenem je přirozeně vztah protagonisty s jeho vyvolenou. A ten je zpracovaný dokonale. Je mu věnován dostatek času, vše se vyvíjí přirozeně, a je prostě obecně radost film sledovat. Navíc poselství filmu je jednoduše perfektní. Příběh o tom, že každý může v lásce dosáhnout kohokoli, má význam a film tak splňuje to, na co mnoho dnešních snímků už rezignovalo, tedy předat jakousi hlubší myšlenku. Protagonistova vyvolená je zároveň moc pěkná. Film jsem viděl bohužel s dabingem, se kterým protagonista působil přímo příšerně. To věčné eee, v naprosto bizarní, obskurní a nenormální míře mě přímo ubíjelo. Přesto ale film Na tuhle nemám rozhodně doporučuji, nejlépe v originále, ke zhlédnutí.