Gulliverovy cesty

54%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Povedená rodinná komedie,která občas dokáže i slušně pobavit. Obsazení je velmi slušné a hlavně Jack Black v hlavní roli mne potěšil. Jako herce ho mám velmi rád a i zde mne nezklamal. Knižní předlohu jsem nečetl,tak nevím zda je to dobře,nebo špatně. Jestli bych hodnotil méně,nebo naopak lépe.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
7
Padesát procent hodnocení padá na výkon Jacka Blacka - dle mého špičkového komediálního herce se zjevným muzikantským talentem (např. Blues Brothers, Škola rocku), který svou příležitost využil a filmu dodal originalitu. Další "inovace" kontraproduktivní až rušivé.
  • Skvělá triková práce.
sabule
14 227 bodů
2.5
Možná,kdyby hlavní roli hrál jiný herec byl by film o něco lepší,takhle je spíš průměrný.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Takhle zhanit klasiku! Jako komedie mi to připadalo dosti laciné. Jack Black ze sebe opět udělal debila. Letošní filmy ve většině případu nestojí za nic. Slabší nadprůměr.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
4
overBLACKed! Na předlohu se nehledí... 35%
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Taková drobná blbůstka, nad kterou by dnes kouleli očima i ti nejmladší. Nic méně před těmi 10 lety, proč ne. Pro Jacka Blacka asi nejslabší role v které jsem ho zatím viděl.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Nemůžu si pomoct, byla to prdel :) Až na pár trapných chvil viz poslední song při kterém dělalo křoví celé království.. Dvojice Black a Segel byla perfektní. Škoda jen, že se Gulliver nezdržel déle v zemi obrů... Ano, je to trochu stupidní, ale nepotřebujem se občas kouknout na přesně takovej film? 55%/3*
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4
Humor, který mě malinko míjí, i když chápu, že Jack Black může někoho zajímat i svým přístupem...divný mišmaš, maximum odkazů za každou cenu na dnešní filmy, ....ta závěrečná píseň o válce, hmmmm ...odpovídá hodnocení,
kubas369
4 086 bodů
2
To že bude zneuctěna klasika s tím jsem počítál když v tom má prsty Black tak to ani jinak nejde, jenže jsem nečekal že to bude tak bestiální zneuctění, takže ve výsledku se mi to jevý jako další zbytečná sračka. No ale i přesto jsem to dokoukal takže tu jednu hvězdu bych dát asi mohl jen teď nevím za co vlastně.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Velmy solidně zpracovaná knižní klasika do moderní podoby jak se dalo čekat jde o skvělý výkon Jacka Blacka a i Jasona Segela nebo ostaních herců efekty také ujdou nebo humor je slušný ale čekalo se víc a i příběh ujde celkem slušný.