A-Team

72%

Komentáře a recenze 36

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
A-Team ve filmové podobě svou kvalitou zašlapal seriál do země. Nic Proti němu,ale k tomuto snímku se kvalitou vážně ani nepřibližuje. Film si ze seriálu bere jen to dobré a navíc k tomu přidal i svou vlastní tvář. Herci jsou do jednoho výborní. Hlavně Neeson a Cooper mne hodně bavily. Akce je výborná,hodně výbuchu a speciální efekty vydají dobře. Ostré hlášky,občas nějaký vtípek a hlavně správně "béčková" zápletka hodná seriálu. Naprostá spokojenost.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Scénář nepřináší nic nového. speciální tým, komplot a zrada z vlastních řad. Za to je to ale pořádná čistokrevná místy přepálená akce. Výbuchy, tisíce kulek, létající tank, vzdušné souboje.. prostě vše, co si může fanoušek akčních výplachů přát. Solidní podívaná.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Klasický seriál se mi vcelku líbil, a tak jsem byl zvědav na jeho zmodernizované převyprávění. A byl jsem vcelku nadšen. Vzniklo akční, efektové, komiksově laděné a značně rychlé dílo, které klasice ostudu určitě neudělá. Naopak, vznese mu poctu, jakou si rozhodně zaslouží. Rychlá dechberoucí jízda nenechá vydechnout. Akce střídá akci ve zběsilém tempu osvěžená humorem a hláškami, které jakoby všichni sypali z rukávu. Digitální efekty jsou povedené, ale toho se pomalu ani nedá všimnout. To tempo je opravdu zběsilé. Rychlá kamera, k tomu rychlý střih a divák s otevřenou pusou pomalu nestačí sledovat všechny ty události, které jsou k nezastavení. Popkornový zábavný akčňák pro skalní fanoušky seriálové klasiky, který neurazí a který po skončení příběhu nechá běžného diváka přikovaného k židli přemýšlející o tom, co to sakra bylo. Nabízí se otázka, jestli to tvůrci s efektama a s tempem krapet nepřehnali. Asi ano, ale pokud bude dílo viděno jako komiks, proč ne. Každopádně se jedná o složitý film s jednoduchým scénářem, který nedokáže zaujmout všechny, ale to už je takový úděl.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Nejlepší loňská týmovka. Tuhle partu bych rád ještě párkrát na plátně potkal....7.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Předražené béčko se slušným obsazením, kterému podráží nohy "over the top" scénář. Určitě si člověk vybaví svižnou osmdesátkovou akci a pobaví i občasné úlety Sharlta Copleye nebo Bradley Cooper, Liam Neeson je zase fajn jako leader týmu, ale proboha to nikomu nedošlo, že to nemá scénář? Dívat se 120 minut na film, o kterém jsem dodnes nepochopil o čem je, mi přijde jako lapsus. Natočený je to ale slušně.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Bál jsem se že budu zklamaný, ale opak je pravdou. Nejsem sice mega spokojen, ale A-Team mě mile potěšil. Výborné akční scénky, místama až moc digitálni, humoru v rámci možností dostatek a čas při sledováni docela utekl. U scénky s 3D kinem jsem se hrozně nasmál, to bylo vynikajíci. Murdock je správně šílený. Celkem výborný akční film. Jsem s ním spokojen.
kedl
kedl
6 380 bodů
8
Pilotování střemhlav letícího tanku vysícího na jediném padáku a celá řada dalších bláznivin, které snad nemohou být ani ve skutečnosti uskutečnitelné. Přesto jsou střelené kousky a dokonalé plány v podání ústřední čtyřice super a opravdu zábavné. Byl jsem zvědav na všechny členy kvarteta. Liam Neeson patří mezi mé oblíbence už hodně, hodně dlouho a v 96 hodinách dokázal, že klidně může zvládnout i další akčňák, Cooper rozhodně bodoval v Hangoveru a Copley zas zaujal v Districtu 9, nejvíc jsem se těšil na Rampage. Trošku jsem měl obav jak to zvládne, ale byl skvělý. Poprvé jsem se s ním setkal ve sportu očima vědy a hned jsem byl zvědav na jeho slamy. Ve filmu sice nic moc ze svých ufcéčkem prověřených schopností nepředvede, ale ve filmech by mohl mít solidní budoucnost.
kubas369
4 086 bodů
10
Jo tak tahle partička mi sedla. Tyhle filmy mám dopravdy hodně rád na nic se nehrajou a je to jízda od začátku do konce. Ústřední čtyřka je vybrána hodně dobře panové si rozumějí to je vidět a já mám upřímnou radost, že se ještě dneska najde někdo kdo dokáže natočit takový pohodový film připomínající zašlou slávu akčňáků osumdesátých a devadesátých let. A to co předvedl "šílenec" Sharlto Copley klobouk dolů takhle jsem se nenasmál už hodně dlouho.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Nesmyslná, ale o to víc akční řežba. Spolu se sympatickým a zábavným obsazením důvod pro 4 :)