Já, padouch

77%
Já, padouch
Ve šťastném předměstském sousedství obklopené bílým plaňkovým plotem a kvetoucími keři růží stojí černý dům s mrtvým trávníkem. Aniž by to sousedé věděli, hluboko pod tímto domem je obrovský tajný kryt. A zde nacházíme Grua obklopeného armádou svých uličnických a zlomyslných přisluhovačů, Mimoňů. Gru plánuje tu největší loupež v historii celé zeměkoule, chystá se ukrást Měsíc (ano, Měsíc!). Gru si libuje ve všem špatném. Vyzbrojen svým arzenálem Zmenšovacích paprsků, Mrazících paprsků – mrazáků a obojživelných bojových vozidel poráží vše, co mu stojí v cestě. A to všechno až do okamžiku, kdy se střetne neochvějným přesvědčením třech malých osiřelých děvčátek, které na něj pohlédnou a vidí v něm něco, co nikdo jiný dosud neviděl: možného tátu.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Je to dobrý,ale né zas tak tolik jak by některé hodnocení naznačovali. Mimoni mi sami o sobě nepřijdou nějak zábavní a proto mne tento "vtipný" prvek filmu moc neoslnil. Aspoň,že ten příběh nebyl nejhorší,ale filmů o napravených zloduších už jsem také viděl dost,takže tak.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
První díl mě příliš nenadchl, ale další pokračování mají spíše vzestupnou kvalitu. Dobrá animace nechybí, příběh spíše průměrný, všudypřítomní Mimoni občas odlehčí děj a rozčísnou stojatější vody. Tento animák se nezařadí mezi mé nejoblíbenější, přesto 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Hrozně rád bych tomu dal čtyři hvězdy, protože samotná hlavní postava a nápady kolem ní nemají chybu, ale těch klišé je prostě moc na hromadě. Takže bohužel jen silné tři.


Dodatečné informace

Původní název:
Despicable Me (více)
  • USA Já, padouch
  • USA Despicable Me
Premiéra v ČR:
21. 10. 2010
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Čeština:
Já, padouch je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Já, padouch


Podobné


Powered byJustWatch