Vrahouni

53%
Vrahouni
Naprosto nepředvídatelná akční komedie o lásce, manželství a úctyhodné palební síle. Býval prvotřídním nájemným zabijákem a vedl sladký bohémský život. Pak ale potkal tu pravou, pověsil řemeslo na hřebíček a už třetím rokem žije spokojený usedlý manželský život amerického předměstí. Teď se ale on stal tučně honorovaným cílem. A co víc, najatý zabiják je kdosi z okolí, soused, prodavač, někdo z přátel, možná ten pán, co se šourá po ulici. Ráj se mění v nepřehledné paranoidní peklo, mladý pár musí zjistit, kdo je najatý vrah, zachránit manželství, poradit si s příbuznými . .a hlavně přežít! (Oficiální text distributora)



hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Málo romantické (chemie mezi Heigl a Kutcherem jednoduše nefunguje), až na závěrečnou půlhodinku minimálně akční, a navíc vůbec ne komediální, protože jsem se všeho všudy zasmál tak jednou. Luketicovi se prostě "Killers" rozpadli pod rukama (ikdyž s tím scénářem asi víc ani udělat nešlo..) 4/10
kedl
kedl
6 380 bodů
4.5
Aston Kutcher jako zabiják s 99% úspěšností? Tak tomu se musí člověk zasmát. Akce mi k tomuhle klučinovi vůbec nesedí, nemluvě o jiskření mezí ním a Katherine Heigl. Občas se urodila dobrá hláška, ale to by bylo asi tak všechno.

Dodatečné informace

Původní název:
Five Killers (více)
  • USA Vrahouni
  • USA Five Killers
  • USA Katherine Heigl/Ashton Kutcher Untitled Action Comedy
  • USA Killers
Premiéra v ČR:
11. 5. 2024
Distributor:
Voyo
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění