Haunted World of El Superbeasto, The

65%
Haunted World of El Superbeasto, The
Haunted World of El Superbeasto, The
Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Kdo si myslí, že Rob Zombie je magor bez smyslu pro humor zahleděný sám do sebe, očividně neví o existenci téhle magořiny. Ne že bych já o ní ještě týden zpět věděl. No každopádně tahle animovaná hodina a čtvrt nekorektního vulgárního humoru a popkulturních odkazů, jež mě po dlouhé době nepřišly jako z nouze ctnost, ale funkční prvek, má velký drive. Možná to nemuselo být nataženo na celovečerní stopáž, jinak ok. "Zombie nazis fucking with my day now. Since this movie started this part is most retarded." Co chtít víc.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Nejlepší film Roba Zombieho. V animácích by měl pokračovat, protože to co předvedl v Superbeastovi je skvělý. Skvělej úchylnej nářez, s hormadou narážek na dnešní svět a filmy. Tohle je hodně nadčasový film. Co mě nejvíce potěšilo byli ty písničky ve filmu. Normálně mě písně ve filmech strašně štvou a film kvůli nim rovnou odsuzuji, ale tady to bylo jiné. Ty texty mají hloubku a vážně jsem se u nich zasmál. Takhle uhozenej animák jsem dlouho neviděl. Doufám. že někdy Rob udělá dvojku. Suzi-X a její nadrženej robot byli prostě úžasný.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
9
Jeden z mých nejoblíbenějších animáků vůbec. Tohle je prostě tak originální a šílený že to nemá obdoby. Škoda že to nemá žádný pokračování, přitom z tohohle světa by se dalo těžit do nekonečna.

Dodatečné informace

Původní název:
Haunted World of El Superbeasto, The (více)
  • USA Haunted World of El Superbeasto, The
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění