Neřízená střela

71%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
7
Zajímavá černá komedie, jako uhel. Oheň a voda, spousta humorných scén, které nezabíhají do trapnosti na pozadí lehce romantického bláznivého příběhu. Jak jsem se se začátku bavil opravdu hodně, tak přeci jen ke konci už filmu začal docházet dech. 70%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Postarší nájemný vrah držící rodinnou tradici vs. mladá zlodějka, která má, jak se říká, vždy eso v rukávu. Žádný energický akční film, ale příjemná komedie s francouzským a anglickým humorem. Charakteristické rysy obou postav jsou vykresleny brilantně a rozvinuty tak, že každá komediální scéna jakoby byla předurčená. Tempo není nijak rychlé, takže komediální smršť se nekoná, čímž příběh předkládá srozumitelnou vyprávěnku vhodnou k příjemnému úsměvnému odpočinku při sledování. Bill Nighy pojal svou postavu fantasticky a Emily Blunt sexepealem oné zlodějky potěší nejednoho mužského diváka.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Hodně podařená britská komedie s neskutečně skvělým Nighym, která mimo jiné ukázala, že o budoucnost alespoň jednoho "bradavického čaroděje" se vůbec bát nemusíme...Věčně vysmátý Freeman aka Hector Dixon jakožto konkurent Victora Maynarda (nebo spíše ten, který bere zakázky, které Maynard odmítne) byl taky nezapomenutelný...8/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Počátek filmu byl živější jak v akci, humoru a tempa děje. Potom se to otočilo v klidnou, pomalu romantickou a poklidnější zábavu. Celkově je ale tento film dobrý a mě rozhodně bavil.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Příjemný, dobře obsazený film. Občas jsem se zasmál, ale čekal jsem víc srandy. Ale i tak jsem se dobře bavil. Bill Nighy je všestranný herec, ale tohle mu jde podle mě nejlíp.
mausis
mausis
370 bodů
10
Má velmi oblíbená záležitost. Nyní i po opakovaném shlédnutí musím konstatovat, že britský humor společně s výborným obsazením je ideální kombinace k pobavení. Má to jiskru, zápletku, herci jsou báječní a Rupert je dokonce roztomilý :). Pěkně to plyne od začátku do konce a nudit se rozhodně nebudete.
Lemmy01
337 bodů
8.5
Jako vždy skvělý Bill Nighty, potěšující přítomnost Ruperta Grinta (HP) a Martina Freemana (Hobit, seriálový Sherlock). Svěží, inteligentní zábava, která občas zklouzne do náznaků parodie a sebeparodie. Žádný hrubý nebo ostentativně vulgární humor. Komedie jak ze staré školy. Takovýhle komedií se dělá už málo.
Gvendolina
149 bodů
9.5
Svěží a dokonce opravdu vtipná komedie s hvězdným obsazením...