Ozbrojení a nebezpeční

57%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Svižný a energetický příběh o loupeži samotnými zaměstnanci přepravující firmy. Zbytečně se tu netlachá a doslova výbušně se jde kupředu. Drsní chlapy jdou za svým cílem a neohlížejí se po žádných okolnostech. Akční zábava, která nesklouzává do hluchých míst. Škoda jen, že Jean Reno nemá více prostoru. Všichni se jinak výborně doplňují a rozehrávají takřka kasařské divadlo, což tu dlouho nebylo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Tak ten scénář byl zralý na odpad, ale za ty 3 hvězdy, které Armored dávám, film vděčí hlavně tomu skvělému obsazení a Antalovi, který v jednoom starém skladišti a dodávce rozehrál parádní krimi partii. Víc by z toho scénáře nevymačkal ani Spielberg. Důkaz, že Predators byli v dobrých rukou...6/10
headhunter
headhunter
10 287 bodů
6.5
Je to jednoduchoučké, ale má to spád, zajímavé obsazení, skvělý hudební podkres a kameru a velmi rozumnou stopáž, vzhledem k žánru. Prostě mi to po pár dvouhudonových dramatech (jedno mělo hodiny 3) sedlo a už jsem to potřeboval ;-).
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Průměrné béčko s průměrným námětem a podle toho i průměrným scénářem. Jedinou výhodou tohoto průměrného snímku je nadprůměrné obsazení v čele s démonickým Dillonem, maniakálním Fushburnem a bohužel s nevýrazným Renem. Mimochodem, co se týče akce, tak té je velmi málo a samozřejmě je také průměrná.