Ozbrojení a nebezpeční

57%
Ozbrojení a nebezpeční
Plakát traileru
Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto akcí nabitého a vzrušujícího thrilleru. Ozbrojený doprovod cenné zásilky riskuje vlastní životy, když se pouští do nebezpečné akce... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, chystají vydělat bohatství, aniž by někomu zkřivili jediný vlas. Když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Svižný a energetický příběh o loupeži samotnými zaměstnanci přepravující firmy. Zbytečně se tu netlachá a doslova výbušně se jde kupředu. Drsní chlapy jdou za svým cílem a neohlížejí se po žádných okolnostech. Akční zábava, která nesklouzává do hluchých míst. Škoda jen, že Jean Reno nemá více prostoru. Všichni se jinak výborně doplňují a rozehrávají takřka kasařské divadlo, což tu dlouho nebylo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Tak ten scénář byl zralý na odpad, ale za ty 3 hvězdy, které Armored dávám, film vděčí hlavně tomu skvělému obsazení a Antalovi, který v jednoom starém skladišti a dodávce rozehrál parádní krimi partii. Víc by z toho scénáře nevymačkal ani Spielberg. Důkaz, že Predators byli v dobrých rukou...6/10
headhunter
headhunter
10 287 bodů
6.5
Je to jednoduchoučké, ale má to spád, zajímavé obsazení, skvělý hudební podkres a kameru a velmi rozumnou stopáž, vzhledem k žánru. Prostě mi to po pár dvouhudonových dramatech (jedno mělo hodiny 3) sedlo a už jsem to potřeboval ;-).

Dodatečné informace

Původní název:
Armored (více)
  • USA Ozbrojení a nebezpeční
  • USA Armored
  • USA Armoured
Premiéra v ČR:
15. 3. 2024
Distributor:
HBO Max
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
22,94 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Ozbrojení a nebezpeční je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch