Rande v Římě

57%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Skvělá romantická komedie,která se odehrává v mém nejoblíbenějším městě - Římě. Řím se skvěle hodí jako kulisa pro místo kde by měla vzplanout láska mezi hlavní hrdinkou a jedním z nápadníků. Občas je to příliš střelené a přehnané,ale ve výsledku je to vážně zábavné.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
5
Výzva k nezadaný dívkám. Chcete-li se zamilovat, jeďte do Říma. Proč? Mají tam kašnu, ze které když za bouřky vytáhnete vhozenou minci, muž ji tam předtím vhodíc vás okamžitě začne obletovat a toužit po vaší náklonnosti. Ale pozor, věk není omezen, ani povaha či charakter, takže to může mít i nedozírné následky. Hm… A co když náhodně vybranou minci předtím do kašny vhodila další nesmělá dívka či žena? Tak o tom už příběh nehovoří. Takže co. Stojí to za pokus? Realitní agentka toho, času na svatbě své sestry právě v Římě, se opije, vleze do oné kašny a posbírá mincí rovnou pět. A začnou se dít věci. Pět obdivovatelů a jeden horší než druhý. Nebo ne? Mezi nimi je také nějaký Nick, který určité sympatie má, ale… Námět dává všanc bláznivé komedie, ale chyba lávky. V tomto případě se jedná o romantický film, který sice klasickou dějovou šablonu postrádá, ale zase to má pohádkový nádech. Úsměvných situací a trapností je tu více než dost, ale v patřičných mezích. Sled událostí se však zdá být přece jen krapet podivný. Když už to vypadá, že se z něčeho něco vyklube, vždy je okamžitě dána zpátečka. Takové zaříznuté nadšení danou celistvost dosti sráží na kolena. Kristen Bell se ve své roli snaží být živelná a skutečně nic proti ničemu, ale scénář ji v tom spíše podráží nohy. Celý její koncept je založen na trapasech, což po delší době začíná být spíše otravné. A ne zrovna málo. Ale očekávaného emočního konce se dočkat lze. Není to sice zase až tak hrozné, aby to nebylo shlédnutelné vůbec a dá říct, že se spokojené divačky najdou, ale širšího publika prostě spíš dojde k hlubšímu zklamání.
blazma
blazma
4 928 bodů
2
Kristen Bell je v mém srdci od doby mého dětství a sledování rebelky Veroniky Mars, takže když se objeví hned to musím kouknout a pokaždé mám pro ní slabost.. nic se nemění i tady, je prostě okouzlující. Bohužel film neukočíruje jeden člověk a můžete ho mít rádi sebevíc.
Sarka21
97 bodů
7
Pro milovnice romantických filmů je tento film ideální volba. V hlavní ženské roli je skvělá a krásná herečka Kristen Bell, v hlavní mužské roli fešák Josh Duhamel. Mezi touto dvojicí to na začátku filmu zajiskří, ale ovšem jejich cesta k sobě nebude jednoduchá, ale plná zvratů.