Víla Zuběnka

57%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Nikdy jsem nepřišel na chuť rodinným filmům,kde hlavní roli ztvárnili hvězdy akčních filmů jako byl například Vin Diesel,Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan. Bohužel do těchto kalných vod vstoupil i The Rock a já nechápu z jakého důvodu a proč to vlastně udělal. Vidět vašeho oblíbence jak v těsných elasťácích rozdává moudra není zrovna to pravé ořechové. Přes všechna klišé a moudra se jedná o celkem zajímavou rodinou komedii,která patří mezi ty "lepší" ve své kategorii.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Dwayne Johnson dopadl podobně neslavně, jako třeba arnold v Policajtovi ze školky a jiné hvězdy akčních filmů v komediích. Tohle prostě není dobrá volba. Svalovec v růžových šatičkách s kouzelnou hůlkou může na některé lidi působit legračně, mě to nepřijde vtipné ani náhodou.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Hahaháá, to byla opravdu super komedie. Hodně pobaví. Dwayne Johnson by se měl držet drsnějšího žánru, ale i přes to jsem jeho osobu v tomto filmu přehlížel a vychutnával jsem si humoru jako by sem patřil.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
nebyt v tom The Rock, ktory svojou charizmou dokaze utiahnut akukolvek blbost a Stephen Merchant hlaskujuci jedna radost bolo by to len plne patosu a k neprezitiu. takto to ma obcas zablesky skveleho (i ked infantilneho) humoru tak sa to da zniest. prekvapila ma ashley judd a jej mierna nafuknotost...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Vyložená blbost to není, děti to určitě pobaví, nepopírám, že jsem se občas nepobavil, ale nechápu, proč Dwayne Johnson má zapotřebí hrát v takovém to typu filmu. Napřed to byl Útěk na Horu čarodějnic a teď tohle. Na druhou stranu má výhodu v tom, že má dokonce talent a občas i hraje, což by ale i tak mohl uplatnit trochu v jiných filmech, než v této dětské blbůstce. Škoda, uvidíme, snad si brzo napraví reputaci, protože má rozhodně na víc.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4
Ne zrovna moc povedená komedie o napravování svých hříchů. Dwayne "The Rock" Johnson snad musel prohrát nějakou sázku, nebo mu za to nabídly nehoráznej balík, který nemohl odmítnout. Protože nechat se oblíknout do růžových šatiček, to se jen tak nevidí.
Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10
mausis
mausis
370 bodů
7
Co by člověk mohl čekat od takového nápadu? Prostě legraci, kterou si ze sebe musí umět udělat Dwayne Johnson, jelikož vidět ho v legínách je prostě zážitek, co straší ve snech. Jako rodinná komedie dobré,zase trošku něco jiného a to je fajn. No a když má něco borce postavit nohama na zem, proč ne vílí křídla :)?