Bacha, kouše!

55%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Snad kromě šíleně sexy Megan Fox a Amandy Seyfried nevidím jediný důvod proč bych si tento film měl pustit znovu. Jedná se totiž o hodně průměrný teenagerovský horor,který postrádá napětí a atmosféru. Občasná "cool" hláška nezachrání tupost scénáře,který vlastně ani neví co chce divákovi nabídnout.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Karyn Kusama vzala celkem zajímavý a ujetý scénář a natočila něco mezi horrorem a teenege komedií. Problém je, že to v jejím podání moc nefunguje. V paměti mi zůstane líbačka Megan a Amandy a závěrečné titles, a to je celkem málo. 3.5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
4
Megan je sice sama o sobě na plné hodnocení, Amanda taky nevypadá nijak špatně a samotný film mě několikrát překvapil dobrým nápadem a kvalitní scénkou, ale pořád to není nic víc než hrozná slátanina plná ohraných sexuálních narážek, která spojuje komedii a horor tak neohrabaně, jak si lze vůbec představit. Přesněji řečeno to není ani moc vtipné, aby se dalo mluvit o komedii, ani nijak strašidelné nebo krvavé, aby to připomínalo horor. .... A to je docela velký problém. Co na tom pak sejde, že nejžhavější kočka současnosti se před kamerou producíruje polonahá a odhaluje ňadra, když je součástí tak nudné a tuctové podívané. .... A co proboha přimělo ikonického Bishopa, aby se k těm šíleným feministickým hrátkám v závěru připojil? Toho mi bylo opravdu líto.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Hmm, co k tomu dodat? Pro mě naprosto lehce nadprůměrná filmová blbůstka. Efektně by to nebylo vůbec špatné, ale chybělo tomu šmrnc, atmosféra, která by film rozjela na plný plyn. Nedělo se tak, proto hodnotím dosti nespokojen. Megan Fox coby posedlá ďáblem byla v protivnosti nepřekonatelná.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Bacha hláškující Megan kouše!
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Na papíře našláplý pastiš se slušně napsanými dialogy a perverzní emo příchutí. Někde mezi řádky cítím, že to má vnitřní logiku a že se to třeba za deset let pořádně docení i jako celý film. Megan mezi výrazy zejícími tupou prázdnotou dokonce chvílemi vypadá, že pochopila už teď. "My tit!"
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Podle traileru to vypadalo na docela solidní řezbu, takže jsem se hodně těšil, a po shlédnutí jsem byl o to víc zklamán. Jde o průměrnou teen vyvražďovačku, s průměrným až podprůmerným dějem, scénářem, který kdyby se dopiloval, zalepily by se scénáristické díry a především dalo pozor až na příšerně do očí bijící nelogické chování psotav, možná by to vypadalo jinak. Megan Fox hraje to, co se po ní žádá, což znamená, že hraje tělem, ovšem o nějakém hereckém umu si nejsem jistý. Naopak Amanda Seyfried je na tom po herecké stráce o poznní lépe a možná z této holčiny něco bude. Měl jsem chuť za ten otřesně zpackanej konec dát o jednu hvězdu míň, ale zato, že se tato teen vyvražďovačka snaží být něco jiného než teen vyvražďovačkou (ikdyž se jí to příliš nedaří), tak dávám průměrné 3, protože více to nejde, protože film je točen a určen spíše mladším divákům a také to tak vypadá. Kdyby mi bylo 15 a míň, tak dávám bez rozmyslu 5*.
blazma
blazma
4 928 bodů
2
Ach můj bože. Tohle byla blbůstka nad blbůstkami. Vážně si při sledování podobných filmů říkám jasně je to komedie, nemůžou to brát vážně. Kombinace žánrů horror a komedie alespoň za mě nejdou dohromady a nejsou to nikdy dobré filmy. Jenže pak si začnu říkat, co když to mysleli vážně? Co když opravdu tohle nebyl film, který byl natočený jako jedna velká sranda, ale mysleli si, že to je fakt dobrý nápad? Jako nevím. Někdy si říkám že lidská fantazie a blbost nemá hranice.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
8
Ok, po letech sem se mrknul znova. A musím uznat že před lety kdy jsem dal dvě hvězdičky sem film nepochopil. Po letech, a hlavně po #metoo, je mi celá zápletka a motivy mnohem čitelnější. Uznávám, byl sem ignorant. Tenhle film skutečně předběhl svou dobu.
karlik4801
1 942 bodů
4.5
Podprůměrná až skoro divná komedie, která nenadchne a nijak zvlášť nepobaví. Zase jednou vznikla zbytečná, nudná a nevyužitelná sračka. Že takové filmy vůbec vznikají, proč se za tohle utrácí těch 16 milionů, sice to vydělá, ale nikoho to nijak nebaví.