Bez soucitu

63%
Bez soucitu
Plakát traileru

James Reece (Jonathan Rhys Meyers) dostane nabídku, aby byl k ruce americkému špiónovi Charliemu Waxovi (John Travolta). Jenže Wax je ten, který nejde pro ránu daleko. Nejdříve střílí a pak se ptá jestli to někdo přežil.




Recenze: Bez soucitu

Kinobox.cz
65%

Smíchejte From Paris with Love s Kurýrem, odeberte příběhu sloužící jednoduchost, nahraďte ji ambiciózní přeplácaností a do toho všeho vražte matného Meyerse a ďábelského Travoltu. Ono pověstné „protřepat, nemíchat“ se tu bohužel nedodrželo. Kdyby ano, bylo by to jen ku prospěchu.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
John Travolta v jedné ze svých nejlepších rolí. Skvěle jsem se bavil. Co skvěle, já se bavil přímo královsky. Výborná akční jízda,která ani na minutu nepřibrzdí a sype to do nás pod plným plynem. Scénář je trochu jednoduší,ale vše to zachraňují výborní herci a kulervoucí akce.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
9
Tvrdá akční jízda v produkci Luca Bessona, který si tu střihl i malou roličku. John Travolta představuje tvrďáka, což mu lze s tou holou hlavou uvěřit, a Jonathan Rhys Meyers mu úspěšně sekunduje, i když ve své roli vystupuje téměř jako nezkušený začátečník. Adrenalinová jízda v hongkongském stylu. Co víc dodat. Zbytečně se nežvaní a akce střídá akci. Počet mrtvol tomu jen dosvědčuje. Snímek má spád a je plný nečekaných zvratů. Jednoduchý příběh? No a co? Tady jde především akci a vůbec o akční adrenalinovou jízdu. Luc Besson moc dobře věděl do čeho jde a jeho představa se mu podařila. Fanoušci akčních filmů si rozhodně přijdou na své.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Místo nasraného Neesona Morel vyfasoval vykřeněného Travoltu, který kosí přistěhovalce s neskrývaným nadšením a se solidním průměrem 1 mrtvý asiat na hodinu. Jeho hláškujícího zabijáka prostě není možné nemilovat už od úvodní scény. Trošku horší to je už s JR Meyersem, který dostal nevděčnou roli přicmrndavače a nosiče vázy a to se na něm asi podepsalo po zbytek filmu. Prostě mi tu moc neseděl. Možná tomu pomohl i chvílemi zbytečně překombinovaný scénář - přitom by tady stačila jednoduchá jízda ve stylu Taken...Každopádně koukatelná zábavná oddychovka to je určitě, a pořád o třídu lepší než poslední Transporteři...6/10


Dodatečné informace

Původní název:
From Paris with Love (více)
  • Francie Bez soucitu
  • Francie From Paris with Love
Premiéra v ČR:
17. 6. 2010
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Francie
Rozpočet:
52 mil. USD
Tržby:
52,83 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Bez soucitu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch