Precious

70%

Články 5

Recenze: Mistrovský plán
Recenze9. 11. 2011
Recenze: Mistrovský plán

"Věž" je luxusní mrakodrap u Central Parku. Ben Stiller v něm dělá šéfa bezpečnosti. Když se ukáže, že zdejší multimilionář (Alan Alda) podvedl většinu zaměstnanců (zpronevěřil životní vklady, které u něj investovali), Stiller za pomoci několika dalších (ex-) zaměstnanců a souseda zlodějíčka (Eddie Murphy) se rozhodnou provést ďábelský plán a multimilionářovi vykrást jeho tajný sejf v nejvyšším a nejstřeženějším patře.

Matthew McConaughey chytá druhý dech
Filmy15. 5. 2011
Matthew McConaughey chytá druhý dech

Každý herec si nějak musí vydělávat. Steve Buscemi čas od času přeleze do komerčního filmu, kterými vyváží artovky, Bruce Willis pravidelně střílí, aby ukojil svou největší fanouškovskou základu a Matthew McConaughey okouzloval dámy.

Vítězové BAFTA: Smrt čeká všude převálcovala Avatar!
Filmy22. 2. 2010
Vítězové BAFTA: Smrt čeká všude převálcovala Avatar!

Boj přiostřuje. Modráci Jamese Camerona se sice mohou radovat z monstrózních tržeb, Oscaři jim ale možná přát nebudou. Je veliká šance, že je ve výsledcích zastíní snímek Kathryn Bigelow Smrt čeká všude. Kdyby to „železný Jim“ kdy tušil, možná by svou exmanželku nepřemlouval, aby snímek natočila.

Nominace na Oscary vyhlášeny
Filmy2. 2. 2010
Nominace na Oscary vyhlášeny

Kdo bude mít letos nejvíce želízek v ohni? Celosvětově zbožňovaný Avatar, který i přes prostinkou story dokázal pobláznit davy? Černý kůň sezóny Smrt čeká všude? Svěží Lítám v tom s Georgem Clooneym? Nebo někdo jiný? Nominace se vyhlašují dnes a my vás budeme přirozeně okamžitě informovat.

Zlaté glóby 2010: Výsledky
Filmy18. 1. 2010
Zlaté glóby 2010: Výsledky

Sál plný hvězd, moderující Ricky Gervais (který černým humorem nejednou zaskočil své posluchače) a napětí, kdo si odnese patřičná ocenění. Na některých postech vládlo překvapení, jinde se šlo na jistotu a byly tak posíleny Oscarové šance.