Camp Rock 2

47%
Camp Rock 2
Camp Rock 2
Všichni Camp Rockeři jsou zpátky a touží po rocku! Včetně Mitchie, která tuší, že léto nebude jen plné hudby, ale také cool zážitků. A taky že jo! Kapela Connect 3 se vrací z turné a chystá se v kempu zůstat celé léto, Shane chce totiž pokračovat v románku s Mitchie... Jenže, na druhé straně jezera se blyští nový Camp Star. Bohatý hudební tábor nadupaný technickými novinkami a hlavně financovaný ex-členem Brownovy kapely - Aexlem Turnerem, který chce z Camp Rocku ukrát instruktory! Jak to dopadne? To se ukáže při finálovém Jamu!



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Pokračování "úspěšného" snímku z produkce Disney pro televizní program Disney Channel. Ve filmu se objeví spousta dětských hvězdiček Disney,kteří sice nepatří mezi nejlepší herce na světě,ale své si odhrají. Některé písně co ve filmu zazní jsou vcelku příjemné a i když děj není bůh ví jak vynikající,tak je snímek celkem dobrý.
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Hrozná blbost s tím nejjednodušším dějem, který lze vymyslet, ale do konce jsem to dokoukal, takže úspěch. Některé písničky byly docela dobrý, tak asi proto (dokonce jsem pustil jednu písničku ještě jednou, ale OST hledat nebudu:-) ) 16%

Dodatečné informace

Původní název:
Camp Rock 2 (více)
  • USA Camp Rock 2
Země původu:
USA
Čeština:
Camp Rock 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Camp Rock 2


Powered byJustWatch