Pokušení

66%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Ano, přiznávám, že jsem v těhle věcech tak trochu úchyl, ale tenhle film, konkrétně skoro každá scéna s Julianne a Amandou byla prostě BOŽÍ (při jedné mi docela padala čelist...) Btw. ta pubertální "blbka" z Mamma Mia má solidně nakročeno k tomu, stát se hollywoodským sexsymbolem dalšího desetiletí. A já jí to přeju :) Zpět k filmu - nejde mu skoro nic vytknout, snad jen ten konec mi v kontextu se zbytkem děje přišel takovy dost laciný. Nicméně je i tak "Chloe" parádní sondou do duše žárlivé ženy.. 8/10 s náběhem do plných (nebýt toho zmiňovaného konce..)
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
6
Trochu jako kdyby student čerstvě po maturitě (a s pohnutým dětsvím) načetl Freuda - a zprvu ho chytla ta záplava informací, ale pak přece jen chtěl ze svého filmu vykřesat něco, co ho v tomhle věku baví sledovat v televizi. Škoda. Právě ta první půlka je strhující, výborně napsaná i zahraná, ale pak už to jde jenom dolů a končí tam za vodou v béčkovém rákosí, kde si žáby kvákají o klišé a o tom, která filmová finále hýbala osmdesátkami. Nemění to samozřejmě nic na tom, že Amanda Seyfried je zcela fascinujícím objektem.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
Julianne Moore předvede své bradavky, šílená Amanda Seyfried zase svou mladou sexy postavu a Liam Neeson znovu ukazuje že není žádné herecké béčko. Když se to takto namixuje vzniká příjemný psycho erotický thriller. - 60%.
Fanik
Fanik
3 066 bodů
6
Podprůměrný film s výbornými herci.