Sejmi eso 2

47%
Sejmi eso 2
Plakát traileru
Walter Weed je v FBI jen nenápadnou figurkou, jednoho dne však úřad odhalí spiknutí a fakt, že Waltera se někdo snaží zavraždit. Tým zvrhlých psychopatických vrahů, jenž vyslal tajemný Hal Leuco pod lákadlem vysoké odměny, je plný různorodých individuí – mezi nimi je například vynalézavá kráska, jež zabíjí své oběti naprosto unikátním způsobem, dále psychopat, který ovládá nejrůznější nástroje anebo smrtící mistr převleků. Na lovu je samozřejmě také rodina Tremorů. Agent Baker dostal celou operaci na starost a s pomocí svého týmu se snaží svého kolegu Weeda ochránit. Jenže brzy bude odhalena překvapivá totožnost toho, jenž je mozkem celého spiknutí.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Zatímco první díl byl zábavnou blbinou,která stavěla na výborném hereckém obsazení tak tohle pokračování je jen blbina. S původním dílem má tento film maximálně společný název a podobný děj. Ten rozdíl v kvalitě je obrovský a nesrovnatelný. Film je vhodný maximálně tak k pivku s kamarády.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
7
Prequel předchozího snímku ve své podstatě opět intenzivní, s patřičným množstvím akčních scén a s dějstvím jak na kolotoči. Videoklipové obrazové rozhraní a střih dává všemu patřičnou energii a švih, ve své jednoduchosti ve snaze žánrově pobavit a nic víc. Spousta postav, nelogičností, brilantních zvratů a nesourodých setkání vedoucí až do grandiózního finále. Jen ten začátek nemusel být tak natažený. Ano, film plný nerealistických sekvencí, ale s hloubkou podstaty věci přinášející jen a pouze akční filmovou zábavu. Rozhodně to není nic pro diváky se na film dívající jen z nudy a bez sebemenšího zájmu. Je to film, který se musí pojat s nadhledem a fantazií. Jinak, bohužel. Kdyby se toho chopili hongkongští tvůrci mající s tím daleko větší zkušenosti, mohl by snímek dopadnout přeci jen o něco lépe. Ale snaha se cení.

Dodatečné informace

Původní název:
Sejmi eso 2 (více)
  • Kanada Sejmi eso 2
  • Kanada Untitled Smokin' Aces Prequel
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Kanada, USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Sejmi eso 2


Powered byJustWatch