Číslo 9

72%
Číslo 9
Lidé jsou pryč. Kdy a jak k tomu došlo, není příliš jasné. V troskách starého světa přežívají jenom podivní hadroví panáčci s čísly na zádech. Do této pochmurné doby se narodí Devítka, která je možná předurčena vše změnit. Když se potká se skupinou podobných figurek utíkajících před děsivými vražednými stroji, rozhodne se postavit na odpor. Přemluvit vystrašené souputníky k boji však nebude lehké. Stejně jako zjistit, kdo pronásledovatelé vlastně jsou a hlavně - co se stalo s lidmi?



Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Opravdu osobitý animák plný sympatických jakoby z kousku pytle od brambor ušití roboti, animace se mi líbí, ale abych mohl dát vyšší hodnocení, musel by být plnější příběh. Postapokalyptický svět, ve kterém přežili zlí roboti a pár hodných z pytle od brambor, kteří se před nimi schovávají, potažmo s nimi bojují.. jinak bez výraznějšího děje, či příběhu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
6
Dějově velmi nedotažené. Až to zabíjí silnou atmosféru. Roztáhnout kra´tas na celovečerní délku holt ne vždycky dělá dobrotu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Velice jednoduchý scénář s až humorným závěrem si tahle akční jízda nezasloužila. Výborná animace, bestie a celkově ten zobrazený postapokalyptický svět. To je to, co si z tohohle animáku zapamatuju. Není to prostě vysloveně průser, ale ten potenciál tam byl mnohem větší..5/10

Dodatečné informace

Původní název:
9 (více)
  • Lucembursko Číslo 9
  • Lucembursko 9
  • Lucembursko Numéro 9
Premiéra v ČR:
9. 9. 2009
Distributor:
HCE
Země původu:
Lucembursko, USA
Přístupnost:
12+
Čeština:
Číslo 9 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch