Planeta 51

64%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
I když animace není žádný zázrak,tak námět je prostě boží a já se výborně pobavil. Snímek jsem viděl v originálním znění a tak jsem si mohl vychutnat hlasy mých oblíbenců. Hodinka a půl rychle uteče a tak se divák nezačne ani nudit. Snímek je vhodný jak pro děti tak pro dospělé,kteří dokážou ocenit i různé narážky na ostatní sci-fi snímky viz. mazlík Alien.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Já se skvěle bavil při sledování tohoto animáku. Jde o vkusně humorný film s dobrým příběhem. Ano dávám plnou za toto povedené dílko.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Obrovský problém tohoto filmu je ošklivá grafika. Je strašně nedodělaná a hnusná. Když jsem četl popisek, tak jsem si říkal, že to bude skvělá pohádka s hezkým příběhem, že tu bude konečně něco nového, ale bohužel jsem se zplet. Strašná škoda promarněného potencionálu. Doufám, že si někdy vezme Pixar nebo Disney základy tohohle animáku a udělají plnohodnotný film.
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Povedený animák který vás v podstatě velmi potěší
  • dabing jak originální tak i CZ
  • originální nápad
  • humor
  • příběh
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8.5
Myšlenka, že je to člověk, kdo je UFOn, byla velká. Vetřelec jako domácí zvířátko a komická figurka byl ještě větší. Stopáž pod 90 minut dokonalá. Planeta 51 je sice film pro menší diváky, ale u mě patří do stálé videotéky.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
5.5
Jednohubka na páteční odpoledne.