Lítám v tom

73%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Romantika vhodně a bez kýče podaná. Vše s noblesou a uvěřitelným Georgem Clooneym. Příběh chlapa, který si vždy žil hlavně sám pro sebe a začne zjišťovat, že to asi nepůjde celý život. Jako v každém romantickém dramatu vše nakonec není tak jednoduché, jak se zdá. Pěkná a pohodová podívaná.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Pro mě velké překvapení. Ani od Reitmana jsem nečekal tak příjemný a přirozený příběh. Možná za to může on, možná výběr herců, možná nenucený konec - ať je to jakkoli, tohle se povedlo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Podvědomě to ve mně zraje jako víno. Citlivá sonda do lidského cítění vedená zručnou rukou Jasona Reitmana a Clooneym v roli šité na míru. Nepotřeboval jsem na to 10 miliónu mil, ale 3 dny, abych si uvědomil, že tohle je jeden z nejlepších filmů uplynulého roku. 9/10
Fingon
16 886 bodů
8
70%. Zdaleka ne taková dělovka jako Juno a o něco slabší než Děkujeme, že kouříte. Během sledování jsem měl silný pocit melancholie, který se ještě zesílil teď, když o Lítám v tom přemýšlím.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Mám rád civilního Clooneyho, mám rád psychologicky zaměřeného Reitmana, mám rád Veru Farmigu v jakékoli poloze a ano, mám rád i okatou Annu Kendrick, takže Lítám v tom se mi vlastně ani nemohlo nelíbit. Romantická lahůdka ochucená skvělými herci, mezi nimiž panuje přímo ukázková chemie, zajímavou zápletkou a především nevtíravým, ale přitom naprosto přirozeným a účelným humorem, kterým mě Američané čas od času mile překvapí. A oceňuji i absenci otravného happyendu (tzn. vášnivý francouzák v dešti a jiné formy filmové romantiky), který byl místo toho vyřešen jako celý zbytek filmu- nenuceně, lidsky a originálně. Zatraceně, já mám ten film rád..:)
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Bylo by naivní se domnívat, že je tento film bezchybnou možností, jak udělat netradiční film. Ale Reitman se vyhýbá snad všemu možnému klišé, jaké známe a nechává diváka na pochybách až do úplného konce. Zároveň se může opřít o naprosto špičkové herce, kteří ze svých rolí ždímají maximum a vy si tak každou svým způsobem oblíbíte. K tomu všemu velmi dynamický střih a výborné dialogy činí z tohoto filmu velice povedenou příjemnou zábavu, která díky své nenucenosti a lehkosti může obstát i v dnešní době.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
10
Vyhřátá postel je lepší, než studená a studená je občas lepší, než vyhřátá za každou cenu. A pak tam bylo něco o té rodinné posteli. Někdo musí nalítat míle s kovbojským veteránem, někdo nejdřív natočit film o těhotné teenagerce, ale oba na to nakonec přijdou. Sentimentem to může smrdět sebevíc, ale víc obhajob pravých hodnot už se do jednoho filmu vejde jen těžko.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5.5
Námět vynikající, jinak konverzačka od které bych čekal více, ale třeba to bylo jen náladou, nebo pocitem daného okamžiku, ale film mě vedle oslavných kritik minul.
Mikik4444
3 909 bodů
10
Hodně dobrý !!! To uvidím ještě několikrát. Všem doporučuji.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
8.5
Zajímavý film s podobným hrdinou jako je například Dr. House. Konverzačka, pár povedených vtipů, pár celkem kudel do zad. Za čistou komedii bych film rozhodně nepovažoval. Ale scéna na letišti ohledně stereotypů je dokonalá. A jedna z mála, která se vryla do mozku. Ale díky přetrvávajícímu dobrému pocitu mohu jen doporučit.