Vem si mou duši

45%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
1.5
Rejža který by nám měl v hororovém žánru nabídnout jen to nejlepší nám naservíroval něco tak fádního,že i hranice podrůměrnosti je nedosažitelná. Mám rád vyvražďovačky,ale tohle bylo prostě tak hloupé,plné "nečekaných" zvratů a prostě ukázka jak pokazit vše co dá
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
5
Sériových vrahů teenagerů ani v době své obnovené popularity stále nebylo dost a tak vznikal jeden snímek za druhým, byť se stále stejnou dějovou šablonou. Nemalý podíl na to měl hlavně matador hororových snímku Wes Craven, který toho sám natočil bezpočet. Vždy stačila jen menší parta teenagerů, jeden masový vrah v nějaké masce, který by měl svým způsobem být už dávno po smrti a jednoduchý děj. Nejinak se to týká i toto snímku, který z řady nijak nevybočuje. Není ničím výjimečný, ničím originální, ničím alespoň trošku překvapující. A tak nemá šanci nadchnout a v podstatě to vypadá, že Ves Craven už jen vykrádal sám sebe. Jedná se o průměrný snímek, se svými klady i zápory, který bohužel do diváckého povědomí nevstoupí.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Krvavé to bylo místama, myslím až moc (tolik krve v sobě nemá snad žádný člověk). Dějem je to typická vyvražďovačka. Kupodivu mě to i bavilo.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
1.5
Neuvěřitelný tvůrčí přehmat, na kterém je hrozně znát, že se Craven na vlastní triko pokusil natočit moderní vyvražďovačku po vzoru Kevina Williamsona, ale bez jeho asistence. Jsou tu všechny základní ingredience: úvod v minulosti, snaživé hrátky s vlastním fenoménem i pokus o barvitější vykreslení charakterů, ale všechno uchopené ze špatného konce. Postavy si zaslouží umřít za to, jak debilně se chovají, vrah je bez jiskry, jeho mordy si vystačí s jedním bodnutím (+ tuna okaté digitální krve) a jak to celé dopadne je – vzhledem ke struktuře – úplně jedno. Tady může být vrah zkrátka každý a na výsledku to nic nezmění. Hovadina, která bolí o to víc, že ji natočil někdo, kdo by žánru měl rozumět.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
Peter12
Peter12
810 bodů
1.5
ÚVOD-Začalo to solídne,muž z rozdvojenou osobnosťou zabije manželku,a ďalších ľudí a chce aj svoju dcéru,pritom je zastrelený a v sanitke zázračne ožije a sanitka havaruje.Po 16 rokoch na mieste,kde je vrak sanitky decká usporadúvajú niečo ako zahnanie vraha do rieky,ale to je len hra pre ich namyslené ksichty.JADRO-Už to punc solídnosti stratilo,jasné že to hra nie je a decká začínajú zomierať,a už začína byt iste že ich vraždí niekto s ich radov.ZAVER-Už to nadobudlo punc koko...y,veľmi nelogické správanie deciek-napr.za jednou s tých holiek uteká namyslený debilko a nie žeby utekala niekde k ľuďom, ale ona utiekla do lesa,a že zomrie no keď je sprostá tak jej treba.A tých totálných nelogickostí,je tam omnoho viac.Jeden z tupých vyvražďovákov bez kúska logiky a s dehonestujúcim hereckým obsadením a totálne trápnymi dialógmi.Keď zomriem a tam hore mi budu chcieť uložiť trest,tak im poviem že všetko zvládnem len nech ma nenútia zas pozerať tento trápny film o ničom