Stan Helsing

41%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Rádoby parodie,která si vzala na mušky horory typu : Noční můra z Elm Street,Hellraiser, Halloween, Van Helsing,Pátek 13 atd. Stejně jako u Spanish Movie mě k tomuto filmu přitáhla zvědavost na výkon Leslieho Nielsena,který zde má bohužel jen malý štěk. Stan Helsing je hodně špatná parodie,ale ve výsledku je o něco lepší a snesitelnější než třeba Disaster Movie.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Pro mě docela nudná parodie různých hororových klasik. Nic překvapivého.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
100 % Odpad!!! Bez debat. Protože zde není o čem debatovat. Tato rádoby "parodie" akorát tak zesměšňuje vše, co jí přijde pod ruku, ale o parodii zde nemůže být řeč, protože k smíchu to absolutně není ani v nejmenším. A když už přijde nějaká naděje, že by mohl přijít nějaký ten vtípek, tak zase působí nuceně, nechutně a bez vtipu. P.S. Ovšem co tady dělá Leslie Nielsen nechápu, sice tento žánr je jeho šálkem kávy, ale proč hraje ženu ? Asi už je až tak senilní, že netuší co dělá, jestli tohle ten člověk má zapotřebí.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
0
A to mám rád parodie. Tohle je nějtrapnější a nejubožejší "film". To se fakt nedalo dokoukat.
Jamie76
Jamie76
4 275 bodů
9
Paráda! Mám rád Leslieho Nielsena, a i když tu nemá kdovíjak velkou roli, tak jsem si film užil, ještě víc, než jsem čekal. Steve Howey, byl také v tu dobu už známou tváří, hlavně díky Deníku zasloužilé matky, toto skvělé obsazení doplnil také Kenan Thompson
Žralok
Žralok
4 087 bodů
2
Film se snaží parodovat nejznámější horory poslední doby. V čele s Freddy Kruegerem z Noční můry v Elm street ; Michaelem Myersem z Halloweenu ; Pineheadem z Hellraiseru ; Jasonem Vorheesem z Pátku 13. ; Laetherfacem z Texaského masakru motorovou pilou a Chuckym z Dětské hry. Bohužel jediné koukatelné jsou dvě, spoře oblečené, hlavní ženské postavy. Ačkoliv je to parodie tak jsem se nezasmál u jediné scény. A to jsem se fakt snažil najít na tom něco vtipného. Asi nechápu smysl pro humor tvůrců filmu. Dávám 1* za snahu, moje oblíbené hororové postavy a ženské křivky.
Smazaný uživatel
0 bodů
2
Jediná světlá stránka tohoto filmu je legendární Leslie Nielsen. Holt v dnešní době už se kvalitní parodie jen těžko hledají!