Gauner

51%
Gauner
Gauner

V patách má ozbrojené rivaly, a tak bankovní lupič sebere veškerou odvahu a schová se v klidné ulici, kde vyrostl a kde žije jeho milovaná maminka Maniette. Bezcharakterní developer kupuje všechny domy v okolí – má v plánu tuto ulici proměnit v bankovní čtvrť. K úžasu svého syna vede jeho matka tamní obyvatele a společně se snaží chamtivému podnikateli odporovat. Syn Maniettiny důmyslné metody obdivuje. Matka se ho snaží donutit, aby jí pomohl a alespoň jednou v životě se zachoval správně, on však účast na záludných pastech a tajných tricích odmítá. Tahle neuvěřitelně chytře napsaná a vtipná komedie z dílny francouzského režiséra, spisovatele a herce Albert Dupontela vás rozhodně pobaví.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Po půlhodině byla moje pozornost na minimu, protože tohle zobrazuje všechno to, co si vždycky představím pod názvem bláznivá francouzská komedie (tzn vtipné to je jako české fláky). Chyběl tam jen Jean Reno a Depardie.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
2.5
Chtěl jsem si po pár náročnějších filmech odpočinout u francouzské komedie, Frantíci to přece mají v krvi, ale chyba lávky. Pan Dupontel asi dostal volnou ruku a jeho scénář si nikdo předem z produkce nepřečetl, pokud si to teda i neprodukoval kromě toho, že napsal scénář, režíroval a jak by né se i obsadil do hlavní role, kterou těžce přehrával, až mi to vadilo i na komedii. Po zkončení filmu jsem ja zkončil s kyselým úsměvem. Nedoporučuji!
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
0
Trapný a nezáživný film. A obrovsky špatné výkony herců. Naprostý odpad.

Dodatečné informace

Původní název:
Gauner (více)
  • Francie Gauner
  • Francie Vilain, Le
Země původu:
Francie
Rozpočet:
8,62 mil. USD
Tržby:
6,59 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění