Zpátky do školy

80%
Zpátky do školy
Plakát traileru

Komediální seriál Community se odehrává na veřejné městské univerzitě Greendale, asi nejhorší univerzitě ve Spojených státech. Vše se točí okolo studijní skupiny, kterou vede bývalý právník Jeff Winger (Joel McHale), který si zfalšoval diplom a nyní si musí oficiálně doplnit vzdělání a spolu s ostatními členy skupiny se snaží na škole „přežít“ a úspěšně vystudovat.





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
10
Ke Community jsem se dostal vlastně jako slepý k houslím. Měl jsem zrovna období sucha co se seriálu týče a najednou se mi do rukou dostalo Zpátky do školy,které jsem si po prvním dílu zamiloval. Mám za sebou 4 série a už se nemůžu dočkat až shlédnu pátou. Jen doufám,že to bude přesně jak říkal Abed 6 sérií a film.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Deset epizod čekám, až ty hysterické karikatury opájející se typickou liberální drzostí (která žádnou drzostí není, protože ji sdílí všichni diváci) začnou mít nějaký rozměr. Skoro si už myslím, že nezačnou. Zlaté Scrubs.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Už ani nevím, jak jsem se k tomuhle seriálu dostal, ale byla to ta nejlepší věc, která mě za poslední týden potkala. První série Community se sice rozjíždí pomaleji a i já jsem po cca 6 dílech přemýšlel, zda jim dát ještě šanci, ale pak se to všechno zlomilo v neskutečný nářez se spoustou ultimátních odkazů, při kterých asi cinefilové budou padat smíchy z křesel..

Dodatečné informace

Původní název:
Community (více)
  • USA Zpátky do školy
  • USA Community
Země původu:
USA
Čeština:
Zpátky do školy je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch