Zpátky do školy

80%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
10
Ke Community jsem se dostal vlastně jako slepý k houslím. Měl jsem zrovna období sucha co se seriálu týče a najednou se mi do rukou dostalo Zpátky do školy,které jsem si po prvním dílu zamiloval. Mám za sebou 4 série a už se nemůžu dočkat až shlédnu pátou. Jen doufám,že to bude přesně jak říkal Abed 6 sérií a film.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Deset epizod čekám, až ty hysterické karikatury opájející se typickou liberální drzostí (která žádnou drzostí není, protože ji sdílí všichni diváci) začnou mít nějaký rozměr. Skoro si už myslím, že nezačnou. Zlaté Scrubs.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Už ani nevím, jak jsem se k tomuhle seriálu dostal, ale byla to ta nejlepší věc, která mě za poslední týden potkala. První série Community se sice rozjíždí pomaleji a i já jsem po cca 6 dílech přemýšlel, zda jim dát ještě šanci, ale pak se to všechno zlomilo v neskutečný nářez se spoustou ultimátních odkazů, při kterých asi cinefilové budou padat smíchy z křesel..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Rozhodně jeden z těch lepších. Hodně vtipné a zábavné.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Pozvolně a poměrně tradičně začínající sitcom, který to ke konci série otočí do nevídaných vod v podobě speciálně laděných dílů a toto nadšení si udrží do druhé (nejlepší) série, kde to až na jednu výjimku šlape neustále. Třetí v malém úkroku takto pokračuje a možná by tak pokračovala i nadále, nebýt vyhazovu tvůrce Dana Harmona ve čtvrté sérii. Ta obecně je dobrá, ale možná je až příliš potřeštěná a přeplněná nápady, že se málokterý podaří využít na maximum. Pátá s navrátivším Harmonem zkouší chytit zpátky ten dech, co měla, ale začíná mizet nejen původní obsazení, ale i to nadšení, které bylo seriálovou předností. O smutném pohledu na poslední řadu, kde jedna epizoda sice funguje a jedna je milou nostalgickou tečkou, už možná člověk usoudí, že tahle partička řekla, co mohla. Jednou třeba definitivně přijde ten film a naposledy trefí onen cíl, který se dařilo trefovat výborným paintballovým epizodám.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
10
V okamžiku, kdy se na Greendale odhalila bronzová socha Luise Guzmána, měl jsem poměrně jasno. A to byl překvapivě jenom rozjezd. Geniální Chase a Ken Jeong, zbytek v neuvěřitelném nadprůměru. Čirá seriálová chemie v té nejlepší podobě. "Dlužíš mi 2000 energokrychlí".
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Po prvních 5 dílech jsem na to chtěl přestat koukat, protože mě postavy moc nechytli a nebylo to nic extra. Naštěstí jsem to neudělal a kouknul jjsem se na další díly, kde se už objevil a pořádně prosadil profesor Chang! Jednoznačně nejlepší postava v Community. Po chvíli jsem si oblíbil i Abeda s Troyem a to mi stačilo. Každej díl, kde se objevěj je skvělej a seriál se tak u mě dostal na špičku. Je to strašná prdel, hlavně díly jako Halloween nebo pinballovej zápas. Za chvíli jsem dokoukal všechny 3 série a nemůžu se dočkat 4. serie, která už se rok odkládá. Strašně se bojim českého dabingu na televizi Smíchov. Rozhodně se na to česky koukat nebudu, protože nadabovat Changa a Troye je skoro nadlidskej úkol. A tady v česku opravdu tak dobrý dabéři nejsou. Podle mě to celej seriál akorát znehodnotí, ale třeba se mýlím. Doufám, že se mýlím. Už jenom, když slyšim, že z hězdičáka udělali kotleťáka a seriál pojmenovali Zpátky do školy, tak z toho udělaj pěknou sračku. Nejoblíbenější postavy: Troy, Chang, Abed Nejneoblíbenější postava: Shirley (1.-3. série), Britta ( 2. a 3. série)
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Není moc sitcomů, kromě legendárních Přátel, co by mě bavili tak jako Community, parta která se tady sešla má výbornou atmosféru, kterou po špetkách zlepšuje ve vedlejší roli vždycky zábavný Ken Jeong. Jediné co zamrzí, je v posledních řadách promíchání obsazení a už zkrátka došli nápady co dál. Nebudu ale lhát, chtěl by jsem zažít celoškolní paintball přestřelku!!! prosím aspoň jednou i kdyby jsem vypadl jako první.
Jamie76
Jamie76
4 268 bodů
6
Ze začátku se mi seriál vážně líbil. První 2 až 3 série jsou dobré ale pak už to jde jen hloubš a hloubš do, vy víte kam. Některé díly človeka vysloveně vytočí. Je mi to líto, protože z kraje jsem sitcom Community považoval za jeden z nejlepších, ale jak už jsem řekl, to se ve třetí sérii začlo měnit, a i ta byla pořád dobrá, a pak už to bylo jen horší a horší. Myslím si, že Dan Harmon a já si vůbec nesedíme, nelíbí se mi, že do seriálu dává své hloupé názory, jako opakovatelné urážení Jima Belushiho, alespoň se tu neustále nesnaží vylejvat si zlost na Boha, jako u Rick a Morty, kde se z ostra pouští do víry.
kubas369
4 086 bodů
10
Geniálně úchylný. Seriál v seriálu.