Upíří deníky

70%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
Seriál mě postupem času míň a míň bavil, jelikož se svým způsobem začal motat v kruhu.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
Nejlepších z celého seriálu je 1 série. Efekty, kterým tento seriál oplývá jsou tragické. Příběh z pera Julie Plec je směšný. Mnohdy to nedává smysl, nebo to je přitažené za vlasy. Většinou je to slaďárna, taková telenovela ze světa upírů. Koukal jsem především kvůli Nině Dobrev. Dokázala vytvořit postavu (Elena Gilbert), která byla postupem času nudná a otravná. No, ale zároveň vytvořila postavu (Katherine Pierce), která svými gesty ovládla každý záběr, v němž figurovala. Hrála největších mrchu a zároveň hodnou a nevinnou dívku. Herečka tedy skvělá, a navíc hezká. Patřil jsem do týmu Delena. Konec seriálu sem si představoval jinak. Spoiler: Damon & Elena prožijí krásný život. V Nebi se pak Damon shledá se svým bratrem, a Elena se svojí rodinou. - 40%.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Ano, další ze seriál o upírech, vlkodlacích a nevím, co ještě, který se jen tak čistě náhodou objevil zrovna po masovém úspěchu toho nehorázně hloupého filmu Stmívání(Twilight sága, nebo jak se tomu říká). Tenhle seriál není aspoň tak absurdní a stupidní. A herecké obsazení je taky o mnoho sympatičtější.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Neni to tak špatný, jako twilight ale to neni zas tak těžký. Pár hezkejch holek a na ten průměr to stačí. Vydržet se koukat na všechny díly bych asi nevydržel ale zkouknout jich pár před Přáteli, to zvládnu. Kouká se na to celkem dobře. 55%
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
Je zvláštní, jak se s těmi upíry roztrhl pytel. Upíří deníky vznikly, pokud vím, dříve než série stmívání, alespoň co se týče knižního zpracování. Tento druh filmů či seriálů mi nevadí. Zde je podle mě použita hezká myšlenka.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
No co no, krátil jsem si dlouhý chvíle na nemocenský a Walkera Rangera z Texasu už mam najetýho, chtělo to něco jinýho stejně super :P
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
2.5
Taková oddechovka, děj sice místy dost předvidatelný, herecké výkony slabší, ale pokud potřebujete "vypnout" nebo si pustit něco jako kulisu, pak jste na správné adrese (za předpokladu, že vás alespoň trochu "berou" upíři).
Fanik
Fanik
3 066 bodů
6
1 série 8/10. Očekával jsem od toho blbost ve stylu stmívání tak jsem to ani moc vidět nechtěl ale to byla moje chyba. Těžko říci co mě tak tom zaujalo. Možná, že to byly ty hlavní herečky který jsou fakt všechny hodně sexy především Nina Dobrev. Nebo třeba výborně hrající Ian Somerhalder, který je v roli Damona opravdu dobrý.No nicméně velice dobře natočené a napsaný seriál (ne knížky ty jsou naprosto špatné). Nicméně se dá říct, že prvních 5 epizod bylo tak o ničem a zachraňoval to jen Damon. Ale postupem času se to začalo zlepšovat sice mě trošku zklamal ten závěr. Ale to mi až zas tak moc nevadí 2 Série 10/10. zu tohle se dá říct že je tady všechno dobré. Až na to, že sem fandil Katherin a to asi není moc dobře, když je to záporná postava. Dále mě už tak nějak začal štvát Stefan. Který furt jen fňuká. Jinak se rozjíždí už od začátku. Řekl bych, že proměna ve vlkodlaka je nejlepší v dějinách kinematografie. Od té doby co se tam objeví Eliajh. Takto začíná mít pořádný koule. 3 Série 10/10. Musím říct, že když jsem si myslel, že druhá série zůstane nepřekonaná tak jsem zmýlil. Protože tohle je mnohem lepší. Sice Stefanovi sem tu zlou roli moc nevěřil ale to mi nevadilo. Spíš sem začal fandit Damonovi a Eleně než Stefanovi a Eleně. Především musím vyzdvihnout poslední dva díly. A to v epizodě 21 menší bitku mezi Damonem a Klausem která je opravdu nezapomenutelná. Dále hodně emotivní umírání hlavních postav.Po čtvrté sérii snižuji na 70% hvězdičky.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Amazing!
Sheemas
Sheemas
737 bodů
6
Po osmi letech a tedy osmi sériích se dočkaly Upíří deníky svého posledního dílu. Některé série byly lepší a některé zase pro změnu horší, ve výsledku je to takový lepší průměr, protože obsazení bylo velmi příjemné, příběh nebyl úplně stupidní a celkově se na tento seriál dalo dívat. I když zpětně se dá říci, že v každé sérii někdo umřel a nejpozději v další zase nějakým způsobem obživl a to stále a stále dokola, proto jsem nakonec i ráda že tento seriál mohli hrdě ukončit v nejlepším.