Záblesk budoucnosti

76%
Záblesk budoucnosti

Z ničeho nic se objeví tajemné světlo a téměř všichni lidé na světě padnou do bezvědomí. V tomto stavu před očima vidí vlastní život, jak bude vypadat za šest měsíců. Jednotka elitních agentů FBI se snaží záhadu vyšetřit a lidé si začnou uvědomovat, že budoucnost se vždycky může změnit. Najděte odpovědi a pronikněte ještě hlouběji do příběhu plného hádanek díky skvělému bonusovému materiálu. Uvidíte mimo jiné i celou sérii od pilotního dílu až po poslední epizodu. Uslyšíte, jak natáčení vnímali herci a štáb, a budete mít příležitost znovu prožít každý nečekaný dějový zvrat v celé sérii.





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Hodnotím po shlédnutí první a zároveň i poslední série. Bohužel toho tento kvalitní seriál nestihl víc nabídnout. Námět je velmi dobrý a napínavý. Herecky velmi slušně odehrané a v rámci seriálu se rozhodně jedná o nad standart. Třeba se v budoucnu dočkáme aspoň ještě jedné série,ale můj záblesk budoucnosti mi říká,že se nejspíš ničeho nedočkáme.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
První dojem je velmi kladný. Přestože sekvence pobíhání hlavního hrdiny po výpadku jasně kopíruje (Nebo vykrádá?) Ztracené, zbytek je celkem originální a zajímavý. Příběh bych přirovnal k 4400. Vývoj seriálu bude zřejmě velmi podobný. Máme prakticky neomezený počet hrdinů a zápletek, takže se seriál může rozjet.___ A to je právě problém. Autoři mají možná až moc velkou volnost a já se bojím, že jí buď naprosto nevyužijí, jako právě 4400, nebo k tomu přilepí nějaké tajné společenství a začnou plácat páté přes deváté, jako je to u novějších řad Heroes.___ Seriál se rozbíhá docela zajímavě, ale musím vytknout, že v desátém díle nejsme o moc dál než v prvním. To mohlo fungovat u Lost, kteří nabalovaly nové a nové záhady, takže absence odpovědí tolik nevadila. FlashForward ale řeší stále jednu věc, která se stala v prvním dílu a která se bohužel nijak zásadně nevyvíjí. Dobře se na to koukám, ale já bych rád, aby se to konečně rozjelo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Pilot vypadá zatraceně zajímavě. Naposled jsem měl podobné pocity po skončení prvního dílu u Lost. Tak uvidíme co se z toho vyvrbí a jestli máme před sebou podobný kult.__Po pár dílech nadšení opadlo, skončil jsem asi u 10. dílu, ale i tak se jedná o celkem zajímavý seriál. 7/10

Dodatečné informace

Původní název:
Flash Forward (více)
  • USA Záblesk budoucnosti
  • USA Flash Forward
  • USA FlashForward - Vzpomínka na budoucnost
Země původu:
USA

Podobné