Neporazitelný: Vykoupení

76%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Tahle série je o zápasení a těch se nám v tomto díle dostane požehnaně. Vše je navíc velmi dobře a přehledně nasnímané,takže si je dokážeme dosytosti vychutnat. Bojka je Adkinsova životní role a měl by se jí držet jako hovno košule. Nikde jinde takový úspěch totiž nesklízí. Choreografie bojů je dech beroucí a kolikrát se přistihnu jak s otevřenou pusou hledím na obrazovku. Nad dějem se nemá smysl ani zamýšlet - to by vám explodovala hlava.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Akční béčko jedoucí podle dlouhodobě stanovené osnovy, ovšem současně jedoucí tak přímočarým a efektním způsobem, že dlouhodobě nemá v daném žánru konkurenci. Souboje jsou neskutečně stylové a zábavné, příběh maximálně jednoduchý a skvěle završený a Scott Adkins má zaděláno na pořádně nabušenou kariéru-) Jeden z nejlepších akčních nářezů posledních let..
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8.5
Scott Adkins už mnohokrát předvedl, že je s ním dobré počítat, ale nic nemá na jeho ztvárnění Bojky. Akční inferno, které má jedny z nejlepších a nejbrutálnějších akčních scén, jaké jsem v poslední době viděl. Asi se kouknu na další díl, protože takovéto akční béčko se dlouho nevidí a kdyby bylo v kinech, asi na něj zajdu.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Bojové scény jsou trošku na menší úrovni než ve dvojce, ale zase jich je víc a film celkově si taky polepšil. Scott Adkins jako klaďas se mi líbil. Kvalitní pokoukáníčko. 79%
Žralok
Žralok
4 087 bodů
10
Boyka v podání Scotta Adkinse se vrací. A tahle série s každym dalším dílem je lepší a lepší. Boyka se tentokrát představuje na pozici klaďase. Po zápase ve dvojce je z něj zlomenej člověk. Snaží se vyléčit zničené koleno. Jeho někdejší respekt je pryč. Když se objeví nová příležitost. Turnaj věznic. Každá představí svého nejlepšího zápasníka. Kdo vyhraje dostane svobodu. Poražený zemře. Jenže Boyka tentokrát není ani zdaleka ten nejlepší. A tak ho čeká nejtěžší zápas jaký kdy vybojoval. Tentokrát šance vyhrát není malá. Je mizivá. Scott Adkins opět ukazuje že je asi nejlepší ranař současného filmu. Rozhodně by si zasloužil větší role. Mam pocit že všude hraje jenom druhý housle. Na plno se mohl ukázat jenom tady a ve dvojce.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
NEPORAZITELNÝ Vám nic nedaruje a v nemilosrdném tempu Vás nadchne. Rychlé bitky, dojemné chvilky ve vězeňském prostředí dvou mužů, kteří si najdou cestu k sobě v přátelství a odhodlanosti. Všechno přes srdce. Čtvrtou hvězdičku dávám nejen za dobrý závěr.