Arthur a Maltazardova pomsta

54%
Arthur a Maltazardova pomsta

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vy-dává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (Oficiální text distributora)




Fingon
16 886 bodů
8
70% Je to zvláštní, ale dvojka mi nepřišla o moc horší než jednička (která se mi dost líbila)... a i když je film vpodstatě bezdějový, během sledování mi to vůbec nepřišlo - holt hmyzí společnost je tu prezentována značně "cool" způsobem a mizanscéna je poseta tolika detaily, že na první shlédnutí ani nejde všechno pochytat, takže mně to i stačilo. Kromě toho Selena je fakt kus a jen mně mrzí, že jí v tomhle dílu bylo tak málo... těším se na trojku.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Ale jo, dobrý. Tak jako jednička je i tento po animované stránce perfektní a dá se u toho průměrně bavit. Hodnocení však shazuje nelogický konec. To jsem neustál. Říká se že se má v nejlepším skončit ale v tomto případě to nemá žádnou logiku.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
4
Bezduchá mezi-výplň, snažící se těžit z prvního dílu, který nejen že vytěžil, co už mohl, ale hlavně už bezmála neměl z čeho těžit. Trojka to naštěstí trochu vynahrazuje.


Dodatečné informace

Původní název:
Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
  • Francie Arthur a Maltazardova pomsta
  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard
  • Francie Arthur 2
  • Francie Arthur and the Revenge of Maltazard
  • Francie Arthur ja Maltazard
  • Francie Arthur und die Minimoys - Die Rückkehr des Bösen M
  • Francie O Arthur kai i ekdikisi tou Maltazard
Premiéra v ČR:
3. 12. 2009
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Francie
Rozpočet:
87 mil. USD
Čeština:
Arthur a Maltazardova pomsta je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Arthur a Maltazardova pomsta


Powered byJustWatch