Hotel Transylvánie

74%
Hotel Transylvánie
Málo známý fakt o Drákuovi: není jen princem temnoty; je také vlastníkem Hotelu Transylvánie, luxusního pěti hvězdičkového místa, kde se mohou světová monstra - Frankenstein a jeho nevěsta, mumie, vlkodlaci, zombie a spoustu dalších – dostat daleko od všech a být jen „sami sebou“ v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvania: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu – a to je myšlenka, která Drákulu skutečně děsí!



Recenze: Hotel Transylvánie

Kinobox.cz
50%

Dost možná filmu ubližuje i znuděný český dabing, který (pokud mohu soudit z originálního traileru) očividně u řadu postav ignoruje jejich přízvuk. A třeba (ale to už opravdu hádám) je i příčinou toho, že hudební vložky jsou pravděpodobně to nejstrašnější, co jsem v animovaném filmu za posledních 10 let viděl.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Hotel Transylvánie se řadím k těm lepším animovaným sériím,které si po celou dobu drží standart. Tento první díl nás zavedl do úžasného a zábavného světa monster,které jsou ztvárněny zcela odlišně než jsme normálně zvyklý. Animace je super a dost mě baví. Příběh originálně zábavný a hlavně je to celé úžasně hravé.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Hotel Transylvánie je sice pěkný animák plný roztodivných strašidel a některé postavy jsou zábavné, je to ale i komerční animák plný amerických klišé a já si tento film zkrátka zrovna nezamiloval. Animace je v pohodě, příběh průměrný. Více než za 60% to u mě není.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Extrémně uřvané, hektické a nepříjemné na sledování. A s velmi hloupými a nesympatickými postavami. Slušně využité 3D je skutečně jediným kladem filmu... Kdyby nevyšel před měsícem Norman a duchové (ne dokonalý, ale aspoň sympatický film), zřejmě bych přesto o třech hvězdách přemýšlel. Takhle ale ty věci nemám důvod odpouštět.


Dodatečné informace

Původní název:
Hotel Transylvania (více)
  • USA Hotel Transylvánie
  • USA Hotel Transylvania
Premiéra v ČR:
4. 10. 2012
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Hotel Transylvánie je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Hotel Transylvánie


Podobné


Powered byJustWatch