Hotel Transylvánie

74%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Hotel Transylvánie se řadím k těm lepším animovaným sériím,které si po celou dobu drží standart. Tento první díl nás zavedl do úžasného a zábavného světa monster,které jsou ztvárněny zcela odlišně než jsme normálně zvyklý. Animace je super a dost mě baví. Příběh originálně zábavný a hlavně je to celé úžasně hravé.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Hotel Transylvánie je sice pěkný animák plný roztodivných strašidel a některé postavy jsou zábavné, je to ale i komerční animák plný amerických klišé a já si tento film zkrátka zrovna nezamiloval. Animace je v pohodě, příběh průměrný. Více než za 60% to u mě není.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Extrémně uřvané, hektické a nepříjemné na sledování. A s velmi hloupými a nesympatickými postavami. Slušně využité 3D je skutečně jediným kladem filmu... Kdyby nevyšel před měsícem Norman a duchové (ne dokonalý, ale aspoň sympatický film), zřejmě bych přesto o třech hvězdách přemýšlel. Takhle ale ty věci nemám důvod odpouštět.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Fain animák, určitě jeden z těch příjemnějších za poslední měsíce. Ale pořád jen průměrná komedie s výchovným poselstvím (tentokrát spíš pro rodiče). 6.5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Říkal jsem to sice už mnohokrát, ale klidně to ještě několikrát zopakuji- takovýchto pohodových, svěžích a zábavných animáků prostě není nikdy dost a doufám, že nenastane den, kdy se mi přestanou líbit. Hotel Transylvánie je skutečně špička nejen co se týče komfortu připraveného pro všechny upíry, vlkodlaky, mumie a Steiny z celého světa, ale především dokáže chytit za srdce jako roztomilá podívaná plná ještě roztomilejších postav, jejichž životním postojům se hlasitě smál celý nabitý sál(cca 13 lidí). Rozhodně nelituji vyhozených peněz za návštěvu kinosálu, naopak jsem velmi rád, že náměty pro kvalitní animák se zase trochu rozšířili a tvůrci ukázali, že směrem do příštích let se v tomto směru určitě nemáme čeho obávat.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Adama Sandlera moc neuznávám. Ale tohle mu vyšlo. Docela povedený animák na slavné příšery plná vtipných gagů, překvapivě působivé zápletky a spousta perfektních odkazů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Rozhodně vtipný, milý a zajímavý animák. Klasický příběh o mladé lásce a šťastnému konci. Bylo fajn pozorovat známé hororové postavičky a jejich zábavné chování.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5
Film, který nelze úplně nenávidět, ale rozhodně ho nejde milovat. Je tu několik desítek opravdu výborných fórků (zombie-pomocníci, bingo, budící telefon, žravá gremlinka, prakticky cokoli s vlkem), ale omáčka je stokrát omletá říkanka pro nejmenší, tupě doslovná a v rámci vykreslení postav chaotická, neboť se často z minuty na minutu stává, že od "nesnáším tě" náhle postavy přeskočí k "BFF" atd.. Nenudil jsem se, ale tempo je tak rychlé, až je to únavné (hodně mi film připomínal seriály na Disney Chanel). A za písně bych střílel. Rapující Drákula mě bude ještě dlouho budit ze spaní.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5
Hromada všelijakých příšer v jednom hotelu, kde se náhodou objeví i člověk. Občas vtipné, jinak celkem nuda.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7.5
docela vtipnej film, chvíli jsem sice nestíhala pointu, ale jinak dobře zpracovanej..:D