Princezna a žabák

69%
Princezna a žabák
Všichni známe pohádku, ve které spanilá princezna políbí nevzhledného žabáka, ten se promění v krásného prince, s princeznou se ožení a pak spolu žijí šťastně až do smrti. Ve filmu Princezna a žabák k polibku mezi princeznou a žabákem dojde také, ale výsledek je dosti odlišný, a to je pouze první z celé řády překvapení, kterými tato třaskavá směs rozverného humoru, napětí, hudby a citu oplývá. Láska si ale nakonec vždycky cestu najde – ať už mezi princem a princeznou... nebo mezi žabákem a žábou... či mezi svatojáknem a jeho milou. Film Princezna a žabák je návratem studia Disney ke klasické, ručně kreslené animaci. Objevuje se v něm nejnovější z dlouhého zástupu princezen, které studio Disney stvořilo, a jde o jeho první pohádku, která se odehrává v Americe, v tajuplných mokřadech Louisiany.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Jazzem protkaná hudební pohádka pro mladší i pokročilé. A zároveň moc příjemná alternativa k současným 3D animákům, dokazující, že 2D animace má pořád svoje kouzlo. S princeznou a žabákem na mě prostě dýchla pořádná porce nostalgie, bezstarostnosti a pohody - stejně jako u mých srdcovek Život Brouka a Mravence Z....Hodně silné 4.
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Solidní a návrat do legend Disniovek které nás dětstvím tak krásně provázely ale zase příběh solida a i celkem se povedl CZ dabing a zase jde o nadprůměr.
  • CZ dabing,animace,humor,hudba,originální dabing je boží
  • příběh,někdy pro dospělé nuda
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10


Dodatečné informace

Původní název:
The Princess and the Frog (více)
  • USA Princezna a žabák
  • USA The Princess and the Frog
  • USA I prigipissa kai o vatrahos
  • USA La princesse et la grenouille
  • USA Prinsessan och grodan
Premiéra v ČR:
24. 12. 2009
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Princezna a žabák je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch