Zataženo, občas trakaře

74%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Popravdě jsem od Lorda a Millera čekal něco trochu lepšího než jen ruzjuchanou blbinu kde padá jídlo z oblohy. Dokáži však pochopit,že je to jeho prvotina a ještě nevěděl co vše si může dovolit. Zataženo, občas trakaře na mne však působí příliš dětinským dojmem a přes svou originalitu dokáží jen slabě pobavit.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
7
Pěkný animák. Animaci sice neshledávám za nejpovedenější, nebo alespoň mě není sympatická, příběh je ale originální a zejména druhá polovina filmu, kdy útočí inteligentní potraviny je velice zábavná. Dobrý animák pro malé i velké. Za mě slušných 70%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Roztahané a s překvapivě malým množstvím humoru. Dobrý nápad s okatým přesahem prostě nevystačil na devadesát minut a tvůrci, kteří nechtěli propadnout lacinosti, tak nějak nevěděli, co si počít. je to hezké, ale bohužel taky trochu nedotažené.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Takový animovaný Den nezávislosti se spoustou dobrého jídla a šílenými nápady. Jeden z nejlepších animáků roku. 7.5/10
lamps
lamps
15 150 bodů
7.5
Animák koukatelný vyloženě do zblbnutí, ale po úvodním nadšení už přeci jen prosakuje na povrch hodně dětinský příběh s kupou rodinných klišé. Přesto ale, nacpat do osmdesáti minutové stopáže tolik roztomilých gagů a ještě roztomilejších postav, toho si lidi opravdu vážím.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Pěkné, srandy dostatek a jako animák celkově výborné.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Milá a totálne retardovaná komédia ,ktorú si užijú hlavne tí najmenší ,ale ani na dospelých sa tu s gagmi nezabudlo. Kto by sa aspoň nepousmial nad nápadom vytvoriť absurdný film o vedeckej troske ,ktorej sa podarí vymyslieť stroj na vytváranie jedla ,ktorým zachráni svoj rodný ostrov ,ale spôsobí niečo ako apokalipsu. Po Disneyovkách a Pixarovkách je vždy zaujímavé vidieť niečo od nezávislých filmárov. A toto naozaj vyšlo. Za Policajta-atléta s bio-alarmom dávam 75%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
vynikajuca crazy komedia s haldou sialenych napadov, obrovskym mnozstvom running gagov, vynikajucou hudbou a celkovo komedia preplnenoa mnozstvom napadov a vtipnych momentov (sa mi to len zdalo alebo zaver kopiroval indipendence day a ine katastroficke filmy???)... lepsie nez posledne pixarovky... a dvojica lord a miller stoji jednoznacne za pozornost (21 jump street je tiez skvely) a profiluju sa do pozicie ktora zostala po triu ZAZ...
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Tohle byl pro mě po legendárním Lvím králi nejoblíbenější animák, kašlu na hledá se nebo, shreka, frozen nebo úžasňáky. Tohle je pro mě top animák.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
8
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.