G-FORCE

56%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Velká zábava,která je i přes svůj pitomý námět dobrou podívanou. Myslím,že i rodiče ocení tuhle originální podívanou ve které tajní agenti - morčata - potírají vlnu zločinu ve svém okolí. Zasmál jsem a vůbec jsem se nenudil. Tak nějak by měly vypadat rodinné snímky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mělo to dopadnout mnohem lépe.Rychlou rotu mají sice tvůrci nakoukanou hodně, ale to je asi tak všechno. Pár fórů bylo fain, ale na víc než 2 hvězdy ten film u mě nemá. Těžko říct, jestli by se moje hodnocení zvedlo při zkouknutí ve 3-D.. 4/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Nádhera, sympatičtí hlavní aktéři. Pěkná animace a akční děj. Vtipné hlášky a rozumný humor.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8
Nevím, jestli už jsem tedy tak senilní, že se mi to líbilo, ale rozhodně to není pohádka jen pro děti. Už to vidím, jak by to bylo, kdyby to dávali v letním kině Sokolák v Odoleně Vodě: "Co to je za zvíře?" "A proč má ten krtek takovej divnej čumák?" Atd., atd. Zažila jsem na "Tajném životě mazlíčků" apod. Jinak hlášky opravdu fajn. Třeba "Pohni tím svým chlupatým zadkem" nebo "Aby sis neucvrnk'", "Ještě že jsem chodil na dílny", atd. Do Darwina jsem se zamilovala, protože mi silně připomínal naše morče Oskárka, jak se později ukázalo, tak Oskarinku. Krtek taky perfektní! Je to takové svižné, nápadité, připomíná to Rychlou rotu Chipa a Dala z roku 1989.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
No jako pro děti solida ale film v sobě mněl tolik potenciálu se stát rodiným filmem a to se nepovedlo hlavně příběh a nezáživnost a to že cítíte že se mohlo stoho využít víc.
  • humor,efekty,originální dabing
  • nuda,pro dospělé nebavení,konec se neviužil skoro vůbec
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
hroufie
1 416 bodů
3
Pohádka, která je jen pro děti. Škoda
Radiant
Radiant
930 bodů
5
Tenhle film je v některých případech zábavný. A občas jsem se u tohohle filmu nudil. Takže za mě tak nějak 5/10
minimoj
587 bodů
9.5
úúúúúžasné :)
Tobi Klar
Tobi Klar
392 bodů
4
Skvělá jednohubka pro děti. Roztomilé, tváří se velmi vtipně. Snaží se být emoční, ale vůbec se to nedaří. Není to dobrý film, filmový fanda bude trpět, a to extrémně. Proto tu nechci řešit negativa. Problém je, že pozitiv to moc nemá. Zlatí Chipmunkové. Dejte radši něco lepšího, tohle za moc pozornosti nestojí. 4/10