G-FORCE

56%
G-FORCE
Plakát traileru

Dobrodružná komedie G-Force je prvním 3D snímkem producenta Jerryho Bruckheimera. Strhující podívaná vypráví o tajném programu americké výzvědné služby zaměřeném na výcvik zvířat pro armádní a špionážní účely. Jeho hrdiny jsou morčata vybavená nejmodernější špionážní technikou, která během filmu zjistí, že mají osud světa ve svých packách. Týmu G-Force velí Darwin, odpovědné a cílevědomé morče, rozhodnuté za každou cenu uspět. Dalšími členy jsou Blaster, expert na zbraně, který zbožňuje vše extrémní a Juarézová, mistryně bojových umění, kterou zbožňují všichni ostatní. Třem morčatům pomáhá špionážní moucha Mooch a krtek Speckles, odborník na kybernetiku a informatiku. Během své mise se tým G-Force setkává s řadou dalších zajímavých postav, například s pohodářem Hurleyem a těžce vyšinutým křečkem Buckym.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Velká zábava,která je i přes svůj pitomý námět dobrou podívanou. Myslím,že i rodiče ocení tuhle originální podívanou ve které tajní agenti - morčata - potírají vlnu zločinu ve svém okolí. Zasmál jsem a vůbec jsem se nenudil. Tak nějak by měly vypadat rodinné snímky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mělo to dopadnout mnohem lépe.Rychlou rotu mají sice tvůrci nakoukanou hodně, ale to je asi tak všechno. Pár fórů bylo fain, ale na víc než 2 hvězdy ten film u mě nemá. Těžko říct, jestli by se moje hodnocení zvedlo při zkouknutí ve 3-D.. 4/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Nádhera, sympatičtí hlavní aktéři. Pěkná animace a akční děj. Vtipné hlášky a rozumný humor.

Dodatečné informace

Původní název:
G-Force (více)
  • USA G-FORCE
  • USA G-Force
  • USA Força G-3D
  • USA G-Force - Agenten mit Biss
  • USA G-Force - miniagentit 3D
  • USA G-gjengen
  • USA Mission G
  • USA Veľmi zvláštna jednotka
Premiéra v ČR:
17. 9. 2009
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
150 mil. USD
Tržby:
292,82 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
G-FORCE je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch