Zátoka

75%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Zajímavá a znepokojivá fakta nám tady předkládá Ric O´Barry a jeho tým. Zabíjení delfínů je jedna věc (chladným to ale asi nenechá nikoho..), to jaké se v tomhle byznyse točí prachy druhá věc, ale mě asi přišlo nejvíce nechutné prodávání kontaminovaného jídla do škol...The Cove je hodně napínavý dokument a hlavně jeho závěr (Ricův příchod na konferenci) má neskutečnou sílu. 8/10
lamps
lamps
15 156 bodů
9
Japonců mi bylo dosud docela líto za to, co jim Amerika provedla v Hirošimě a Nagasaki, ale když jsem teď sledoval ta odporná jatka a umírání desítek delfínů v tratolišti krve, přál bych těm šikmookým necitům ještě něco horšího. Žádný dokument mi ještě tak nehnul žlučí a neukázal mi pozici lidí coby největších vrahů a škůdců přírody tak dojemným a nekomerčním způsobem. Opravdu mám nyní chuť začít studovat biologii, přihlásit se do nějaké organizace na ochranu přírody a odletět do Taiji nakopat pár Japončíkům zadek, i když by to mělo naprosto nulový účinek. Ricu&spol, nevzdávejte to!
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9
Film, který mě chytil u srdce... mám chuť je pozabíjet... náckové hnusný japonský.... opravdu s tím se musí něco udělat.