Není zač

61%
Není zač
Není zač

Rodina toužící po větším prostoru se zaplétá do složitosti vztahů se sousedy. Nabízí se nám vnímavý, bolestivě legrační pohled na moderní svět plný rozporů, dobrých úmyslů i vrtkavých morálních postojů.

Kate a Alex (Catherine Keenerová a Oliver Platt) jsou pár, který žije v New Yorku a vede úspěšný obchod specializovaný na nábytek. Společně vychovávají dceru, teenagerku Abby a jejich byt začíná být poněkud těsný. Kate s Alexem vlastní ještě vedlejší byt a plánují, že až bude volný, probourají zeď a konečně budou mít dostatek prostoru. Bohužel jejich nájemnice Andra je stará žena, která se jen tak stěhovat nehodlá a nutit jí k tomu jim připadá trapné. Aby se situace trochu posunula, snaží se Kate navázat přátelství s Androu i jejími starostlivými vnučkami Rebeccou a Mary, ale Andra nemá příliš zájem navazovat nová přátelství a vyjít s vnučkami také není jednoduché. Navíc vázne i komunikace s dcerou, která má problémy sama se sebou. Scénáristka a režisérka Nicole Holofcenerová nabízí v tomto filmu vnímavý, bolestivě legrační pohled na moderní svět plný rozporů, dobrých úmyslů i vrtkavých morálních postojů.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Nic co by nějak stálo vysloveně za vypíchnutí (Snad jen že Amanda Peet vypadala neskutečně mladě)...Prostě klasický průměrný nezávislák..5.5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Není zač (více)
  • USA Není zač
  • USA Please Give
  • USA Untitled Nicole Holofcener Project
Země původu:
USA
Rozpočet:
3 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch