Zažít Woodstock

68%
Zažít Woodstock
Zažít Woodstock

60. léta se chýlí ke konci a ve vzduchu je cítit změna. I když to tak zatím v ospalém městečku Woodstock vůbec nevypadá, všechno začne tady. Elliot Tiber, jeho autoritářská matka a slabošský otec vedou polorozpadlý penzion, ve kterém se hosté objevují, jenom když opravdu nemají na výběr. Najednou se kolem začnou psát dějiny, největší nejenom hudební událost té doby přivádí do městečka Woodstock tisíce lidí a životy i těch nejzatvrzelejších starousedlíku se dočkají velkých změn.




cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Jsem unešen krásou tohoto snímku a chystám se na další filmy od Ang Leeho, protože natočit hned po dobovém dokumentu nejlepší film o Woodstocku a narodit se přitom na Tchaj-wanu, to mě rozum nebere, ale uvidíte sami. Mně tenhle film vyrazil dech a upřímně jsem takovou pecku vůbec nečekal.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Květinové děti mi moc neříkají, ani jejich tráva, ani batikovaná trička, ani jejich pomalované dodávky Volkswagen a jejich zarostlé genitálie už vůbec ne, ale aspoň vím, jak to asi kdysi vypadalo na dnes již legendárním festivalu Woodstock.
aquiver
aquiver
2 105 bodů
8
Zažít Woodstock je vynikající a zásadní reflexe Ameriky a doby hippies, podobná jako točil Miloš Forman. Speciální pochvalu zaslouží hypnotické scény s hudebním podkresem, opojný a velmi zajímavý zážitek!

Dodatečné informace

Původní název:
Taking Woodstock (více)
  • USA Zažít Woodstock
  • USA Taking Woodstock
  • USA Hôtel Woodstock
Premiéra v ČR:
27. 8. 2009
Distributor:
HCE
Země původu:
USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
9,98 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch