Práskač

67%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
The Rock naplno převzal otěže krále akčního snímku a ve snímku Práskač se vydává na nebezpečnou cestu za očištěním svého syna. Nechybí zde tvrďácké hlášky,povedená akce,ale i obstojné Rockovo herectví. Jde vidět,že od svého prvního filmu urazil pořádný kus cesty.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
9
Být milující otec není pokaždé legrace jak nám ukazuje tento příběh. Pro mnohé je však inspirující. Syn má ohromný průser, hrozí mu že se z vězení dostane až v padesáti a jeho otec je schopný udělat cokoliv aby ho dostal ven . A že to nebude jednoduchá záležitost je více než jasné. O akční film se však kupodivu nejedná. Sice tu něco málo je, ale celkově se spíše jedná o hodně temný a hlavně atmosferický snímek, kde se po celou dobu dá napětí doslova krájet. Téma o drogových kartelech je sice už několikanásobně provařené, ale jak je vidět na tomto případu, stále použitelné. Snaží se držet faktů a neotravuje zbytečnými vedlejšími motivy. Dwayne Johnson opět prokázal svoji schopnost zahrát i dramatické role, i když je přeci jen ještě jasně vidět, že s takovou mimikou má pořád problémy. Každopádně se nejeví toto dílo za špatné či nějak ledabylé. Akční přívrženci sice nadšení nebudou, ale když jim nejde také o to ostatní, dobře jim tak.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Neprodávejte drogy děti. Anebo prodávejte, ale jen pokud máte za tátu "The Rocka", který během pár dnů dokáže to, co celé protidrogové oddělení nezvládlo několik let. Dwayne Johnson nikdy neměl čich na scénáře, tenhle je opět mizerný a nebýt těch pár přestřelek a obsazení, mohli byste o Práskače zakopnout někde na tv hallmark. 4.5/10
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Proč má kurva film s Dwaynem 112 minut? Je předem jasný, že začátek bude nudit. Je to čistý krimi, ve kterým se Dwayne snaží hrát otce roku a že mu to moc nešlo. Jeho i love you ve vězení bylo spíš směšný, než abych kvůli tomu něco cejtil. Kdyby to bylo zkrácený o 30 minut, tak by to bylo ideální a nikdo by se nenudil. Vystřihli by ty nudný kecy okolo a měli by jsme tu skvělou přímou krimi bez zbytečnejch keců. Takhle tu máme zdlouhavou průměrnou krimi, která začne bavit až na konci, když čekáte, jak to všecko taťulda vyřeší. Čekal jsem, že tam bude i nějaká srdceryvná událost, která ještě víc zamotá příběhem, ale nestalo se. Je to jen dlouhá krimi se slušným obsazení vedlejších rolí a snažícím se Dwaynem. 55%
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
7.5
Ano, je zajímavé, že distribuce drog má větší sazbu než vražda... A další zajímavou věcí je, nelogika při zadržení toho chlapce. Když teda chtějí aby někoho udal, tak by měli zjišťovat kroky, aby neudal a nenašil to na někoho čistého, takže rozhovor přes skype by měl být monitorovaný policií a měl by se použít jako důkaz pro zajištění jeho neviny. Jinak když vynechám chyby v právním postupu, tak je to opravdu kvalitní film.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Velmi příjemné překvapení, The Rock ukázal, že dokáže zahrát i milujícího otce, kterého dokážou zmlátit i náctiletý "fetky". Jednou pro změnu bylo zajímavé viděl tuto horu svalů se strachovat o svého synka. Celkově se mi příběh a zápletka filmu zamlouvala. Čekal jsem jednostrannou záležitost v podání D. Johnsona, který na vlastní pěst vyplení všechny kartely od USA až po Mexiko, aby dostal syna zpět. Další plus bych přidal ze herce, kteří se objevili před kamerou, hned tři herci z tří různých mých oblíbených seriálu si tu zahráli. Zástupci z The Walking Dead, Boardwalk Empire a Revolution mi tento film ještě více zpříjemnili. 74%.
harry456
harry456
2 437 bodů
7.5
Dwayne Johnson, jak ho neznáte. V tomto filmu se můžete s drsňákem ,,Rockem" rozloučit. Místo, aby rány rozdával je akorát schytává. Film je natočen podle skutečné události. Johnson tu dokazuje, že zvláde hrát i starostlivého a bojácného otce.
karlik4801
1 942 bodů
7
Já mám hroznou radost, po tom co jsem viděl Pain and Gain, kde Rock už něco hraje, jsem se rozhodl kouknout se na jeho další filmy. A vidím, že ve Snitch má taky co hrát. Prostě to není jen novodobý akční symbol, ale je i celkem přesvedčivý v roli obyčejných lidí. Jinak zápletka je jednoduchá, vytvořená pro to, aby mohl vzniknout kvalitní thriller se sympatickými postavami. Také chválím dobře sestříhaný a díky tomu emotivní konec.
krakenvalo
krakenvalo
1 447 bodů
9
No tak tento film ma určite prekvapil a to nie len mňa ale určite viac ľudí ako od Dwaynena som čekal viac no ale dalo sa to ako scenár je dobrý aj dej filmu ale zas v jedno ked si spomenem na kračajucu sklalu tak oproti tomu tento sa mi viac páčil ako 90%
michaela159
michaela159
1 045 bodů
5.5
Film, který je natočen podle skutečné události, nicméně s realitou má pramálo společného. Snímek s velkým potenciálem, ale v mnoha ohledech promarněným. Z tohoto filmového vajíčka se mohlo vyklubat solidní akční drama konkurující francouzským obdobným snímkům.