Letopisy rodu Shannara

66%
Letopisy rodu Shannara

Zapovězení zlí démoni se začínají vracet na světlo světa mytických Čtyř zemí! Letopisy rodu Shannara je epická televizní adaptace rozsáhlé knižní fantasy ságy spisovatele Terryho Brookse. Odehrává se tisíce let v budoucnosti a popisuje dlouhé putování tří hrdinů, na jejichž bedrech spočívá osud světa. Kříženec mezi elfem a člověkem Wil (Austin Butler), elfská princezna Amberle (Poppy Drayton) a tulačka Eretria (Ivana Baquero), kterým pomáhá poslední druid Allanon (Manu Bennett), musí zachránit starověký strom Ellcrys a zastavit armádu démonů. Jinak je se vším konec. (TV Prima Cool)





Pas
Pas
6 225 bodů
8.5
Zajímavý postapokaliptický fantasy seriál .Zatím jsme měli možnost shlédnout prvních deset dílů.Kouzelný strom Ellcrys pomalu umírá a ztrácí svou magickou moc, tudíž slábne kouzelná hráz, která zabraňuje pomstychtivým démonům napadnout lidské bytosti.A tak nezbývá než se nebezpečí postavit a démonům čelit. Herci příjemní, triky zvládnuté solidně natáčelo se i v hezkém prostředí .Žánrově to není žádný průlom ale koukatelná zábava určitě ano.
Kamil3
Kamil3
527 bodů
7.5
Pilot..Nejočekávanější televizní fantasy seriál roku je tady.Herecky dobré obsazená a zahraná i když z 80 procent osazenstvo vypadá jako modelky a modelové no je to Mtv.Efekty hudba i příběh dobrý..Mtv určitě překvapilo kvalitou seriálu ..

Dodatečné informace

Původní název:
The Shannara Chronicles (více)
  • USA Letopisy rodu Shannara
  • USA The Shannara Chronicles
Premiéra v ČR:
1. 9. 2016
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné