Starý páky

58%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Jedna z mála povedených komedií,kterou Robin za poslední léta natočil .Spojení Travolta - Williams si náramně sedlo a jako starý páky jsou velice zábavní. Travolta si po Divočácích udělal další úspěšný zářez v žánru komedie,když vystřídal další starý páky (Allen,Lawrence,Macy) pravě za Robina. Film měl svá světlá místa a taky povedené vtipné scénky. Nebyla to sice žádná filmová revoluce v žánru rodinného filmu,ale svůj účel to splnilo.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5
Hodně by mě zajímal původní sestřih, protože potenciál tu rozhodně je (takový "hangoverovský", aby se tak řeklo). Travolta i Williams jsou ve svých rolích ok, Justin Long a Seth Green si dokonce nadbíhali na post kultovních komických postaviček, ale obojí zabíjí střih. Je očividné, že se hodně stříhalo a hodně zkracovalo, díky čemuž zůstane řada motivů nedokončena a řada scén působí vyloženě useknutě. Hodně by mě zajímala původní podoba, jestli byla opravdu tak tragická, jak se studio dušuje. Současná podoba je každopádně slabá, potěší v pouhých pár detailech (výměna léků, gorila) a osobně doufám, že se někdy objeví ta původní verze.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Typická oddychovka s pořádnou dávkou humoru a vtipných scén, ze kterých sice některé byly směšné, ale řekl bych, že je to zanedbatelné. Největším plusem a zároveň celkovým vítězstvím celého filmu je ústřední herecké duo v podání Travolty a Williamse, kteří svými komickými a herecky zvládnutými výkony drží snímek sice jen v lehce nadprůměrných vodách, ale drží.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Tady bzlo se čemu smát takžě dobrý.