Michael

59%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Solidní podívaná,kterou táhne především John Travolta,který v roli anděla s cígem v puse exceluje. Samozřejmě jsou dobří i ostatní herci a že jich je zde opravdu hodně. Michael je pěkná fantasy komedie,která však nemusí každému sednout. Mne se to velmi líbilo.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
7
Chcete vidět anděla, jak pelichá? Běžte se podívat na Johna Travoltu, moc mu to sluší.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
No kdybych dal na recenze, tak bych tento film nikdy neviděl a to by byla škoda. Vesměs příjemná rodinná komedie s nadpřirozenými prvky a skvělým Travoltou v titulní roli. Prostě fajn film. Bulvární novinařina je těžké řemeslo a když vám někdo oznámí, že někde u staré paní žije anděl, tak tam prostě musíte. Šok však na Franka, Dorothy a Hueyho teprve čeká a to ve chvíli, kdy polonahý pořízek s křídly schází ze schodů pro pivo a drbe se při tom v rozkroku. Je to opravdu anděl. Jenže i ten má svůj úkol, je tu proto, aby okoralá srdce Franka a Dorothy dal dohromady. Velmi vtipná komedie je z tvůrčí dílny Nory Ephron a vévodí jí skvělý John Travolta. Problém je v tom, že tvůrci ve finále příliš tlačí na pilu a vše se jim ke konci hroutí jak domeček z karet. Každopádně diváci si tam své chvíle rozhodně našli a byl z toho velký hit.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Průměrný scénář, nepříliš výrazné výkony vedlejších postav a nijak zvlášt nápaditá režie. Ale výkon Johna Travolty je vskutku brilantní, jeho živočišné charisma dodává celému filmu náboj a sílu a spolehlivě táhne celých těch 105 minut...